Τα νέα των μελών μας

Aegean: H Star Alliance διατηρεί την παρουσία της στην Βραζιλία μέσω της Avianca Brazil

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Star Alliance αποφάσισε σήμερα να επεκτείνει τη συμμετοχή της Avianca στη Συμμαχία για να συμπεριλάβει και την Avianca Brazil. Η ομόφωνη αυτή απόφαση είναι ένα πρώτο βήμα της στρατηγικής της Star Alliance με σκοπό τη διασφάλιση της θέσης της στην αγορά της Βραζιλίας, μετά την πρόσφατη απόφαση της αεροπορικής εταιρείας TAM να αποσυρθεί από τη Συμμαχία, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσής της με τη LAN.

“Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι διασφαλίσαμε τη συμμετοχή της Avianca Brazil στο δίκτυό μας στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής, που αποτελεί επίσης την μεγαλύτερη οικονομία και την μεγαλύτερη αεροπορική αγορά», δηλώνει ο Mark Schwab, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance. «Η Avianca Brazil είναι μια επεκτεινόμενη αεροπορική εταιρεία, και μέσω της συνεργασίας μας θα μπορέσουμε να στήσουμε ένα δίκτυο που θα μας παρέχει την απαραίτητη συνδεσιμότητα που επιζητούμε, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στην Avianca Brazil να αυξήσει το παγκόσμιο αποτύπωμά της”.

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμό στην ιστορία της εταιρείας μας. Η συμμετοχή μας στην οικογένεια της Star Alliance θα ωφελήσει την ανάπτυξή μας και θα περιμένουμε να υποδεχτούμε πελάτες της Star Alliance  στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον», δηλώνει ο German Efromovich, Πρόεδρος του Avianca Network. 

Ως πρώτο βήμα στη διαδικασία της ενσωμάτωσης, ειδικοί την Avianca Brazil, οι αερομεταφορείς-μέλη της Star Alliance και η διοίκηση της Star Alliance θα συνεργαστούν για να ενισχύσουν το δίκτυο της Avianca Brazil. Ο στόχος είναι να διευκολύνουν την απρόσκοπτη σύνδεση μέσω μεγάλων κόμβων όπως τα αεροδρόμια Guarulhos στο Σάο Πάολο και Galeão/Antônio Carlos Jobim στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι ομάδες των ειδικών ενσωμάτωσης των Star Alliance, Avianca και Avianca Brazil θα ξεκινήσουν άμεσα τις απαραίτητες εργασίες για να συμπεριλάβουν τη βραζιλιάνικη εταιρεία στη Συμμαχία στη διάρκεια του 2014.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο