Τα νέα των μελών μας

Aegean: H AEGEAN επαναφέρει τις πτήσεις από την Αθήνα προς το Κάιρο

 

H AEGEAN με  στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του εξωτερικού της δικτύου, επαναφέρει στις 26 Οκτωβρίου 2014, τις απευθείας πτήσεις της από την Αθήνα προς το Κάιρο, μετά από διακοπή 3 ετών. Το χειμερινό πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και θα ισχύει μέχρι τις 28 Μαρτίου 2015. Οι πτήσεις από Αθήνα προς Κάιρο θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφη Airbus A320, 168 θέσεων, προσφέροντας στους επιβάτες την επιλογή Οικονομικής και Διακεκριμένης θέσης, καθώς και την άνεση και τις υψηλές υπηρεσίες πτήσης της AEGEAN.

Οι πτήσεις της AEGEAN θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 23:45 και θα φθάνουν στο Κάιρο στις 01:45, ενώ θα αναχωρούν από την αιγυπτιακή πρωτεύουσα κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο στις 04:45, με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 06:45. 

 Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων Αθήνα – Κάιρο – Αθήνα  

 

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση από Αθήνα

Άφιξη στo Κάιρο

Αθήνα – Κάιρο

Α3 930

Τετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή στις 23:45 τοπική ώρα

01:45 τοπική ώρα

 

 

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση από Κάιρο

Άφιξη στην Αθήνα

Κάιρο– Αθήνα

Α3 931

Δευτέρα, Πέμπτη & Σάββατο στις 04:45 τοπική ώρα

06:45 τοπική ώρα

Υπενθυμίζεται ότι στο χειμερινό πρόγραμμα 2014-2015 στο δίκτυο της AEGEAN, προστίθενται 9 επιπλέον δρομολόγια εξωτερικού, σε σχέση με τη χειμερινή περίοδο του 2013, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο