Τα νέα των μελών μας

AEGEAN : Διάθεση επιπλέον 70.000 θέσεων από 24€ για ταξίδια στο εσωτερικό!

 

Η AEGEAN ανακοινώνει την διάθεση 70.000 θέσεων στην κατηγορία GoLight για το εσωτερικό με €24 για ταξίδια με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και €42 για ταξίδια από Αθήνα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους επιβάτες να ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους ελληνικούς προορισμούς, ακόμη πιο οικονομικά.

Δίκτυο εσωτερικού

Επιπλέον 70.000 θέσεις διαθέσιμες στην κατηγορία GoLight

Από Αθήνα €42

Προς Αθήνα €24

Από/προς Θεσσαλονίκη €24

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από 28/11/2013 έως 5/12/2013, ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 8/01/2014 έως 30/6/2014. Εξαιρείται η περίοδος 12 Απριλίου 2014 έως 29 Απριλίου 2014.

Οι ναύλοι είναι στην κατηγορία GoLight και περιλαμβάνουν τη μεταφορά  μίας  χειραποσκευής  βάρους έως 8 κιλά, ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση αλλαγής κράτησης (rebooking fee) και χρέωση διαφοράς ναύλου, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου. Οι ναύλοι δεν συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής.Ο ναύλος GoLight που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 24€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος GoLight είναι €42.

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας  οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο