Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: “Ρεβεγιόν στον αέρα”

 

50 τυχεροί, μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα αλλάξουν τη χρονιά στον αέρα και θα προσγειωθούν σε ένα μυστικό προορισμό για να ζήσουν την πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής τους

H Aegean σας προσκαλεί την φετινή Πρωτοχρονιά να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία, καθώς 50 τυχεροί – θα επιβιβαστείτε σε ένα, ειδικά γι’ αυτή την περίπτωση, ναυλωμένο αεροσκάφος της εταιρείας, μαζί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για να αλλάξετε το χρόνο εν πτήσει.        

Το εορταστικό αεροσκάφος της Aegean θα φιλοξενήσει μία πραγματικά λαμπερή αλλαγή του χρόνου  και θα προσγειωθεί σε ένα προορισμό … έκπληξη όπου οι τυχεροί επιβάτες θα ζήσουν μία αξέχαστη πρώτη μέρα της νέας χρονιάς.

Εκπλήξεις, ξεχωριστές γεύσεις, βόλτες και διασκέδαση, συμπληρώνουν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο που σας έκαναν ποτέ! Συνολικά η Aegean προσφέρει στους 50 τυχερούς με τους συνοδούς τους:

  • την πτήση από και προς τον προορισμό- έκπληξη
  • τον εορτασμό της αλλαγής του έτους εν πτήσει
  • Πρωτοχρονιάτικο δείπνο και party στο μυστικό προορισμό
  • διαμονή 1 νύχτας σε ξενοδοχείο
  • γεύμα σε εστιατόριο την ημέρα της Πρωτοχρονιάς
  • όλες τις μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο

Δηλώστε συμμετοχή και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς επιβάτες που θα υποδεχθούν το 2015 με τον πιο απογειωτικό τρόπο!

Το site www.revegionstonaera.com είναι ήδη στον «αέρα» και έτοιμο να υποδεχτεί τις αιτήσεις σας μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014. Οι νικητές θα ενημερωθούν στις 22 Δεκεμβρίου 2014.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο