Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: Η Star Alliance δημιουργεί κέντρο αριστείας στη Σιγκαπούρη

 

undefined

Η Star Alliance θα δημιουργήσει γραφείο διοίκησης στη Σιγκαπούρη αργότερα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. 

Πρόκειται για μια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των 26 CEO των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Συμμαχίας, οι οποίοι θεωρούν πως ένα νέο κέντρο αριστείας αποτελεί μια σημαντική κίνηση για τη θέση της Συμμαχίας στην ανάπτυξη της στρατηγικής την μετά COVID-19 εποχή και για τη διατήρηση των καινοτόμων, ανθεκτικών και προσαρμοστικών χαρακτηριστικών της Συμμαχίας. 

Όλες οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν τον κόσμο μετά την πανδημία της COVID-19, καθώς η επίπτωση στα παγκόσμια δίκτυα, στις οικονομίες και ακόμη και στην επιβίωση πολλών, ήταν θεμελιώδης. Η αποσταθεροποίηση του κλάδου τον αερομεταφορών αποτελεί μια εκ των συνεπειών του τρόπου με τον οποίο αντέδρασε ο πλανήτης στην πανδημία. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ελήφθη η παραπάνω απόφαση και αποσκοπεί στη μακροχρόνια διατήρηση της βιωσιμότητας της Συμμαχίας στο μέλλον.   

Ουσιαστικά, η Star Alliance θα διατηρεί διεθνώς δύο κέντρα αριστείας, γεγονός που συμβαδίζει με τον παγκόσμιο χαρακτήρα της Συμμαχίας.   

Το γραφείο της Σιγκαπούρης θα λειτουργεί συμπληρωματικά στο υφιστάμενο γραφείο της Συμμαχίας, με έδρα τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, και θα εστιάζει στην ανάπτυξη της στρατηγικής της Συμμαχίας για την αναβάθμιση της ψηφιακής εμπειρίας των επιβατών. Δυο μέλη της Συμμαχίας, η Lufthansa και η Singapore Airlines, έχουν ήδη δημιουργήσει κόμβους καινοτομίας στη Σιγκαπούρη, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες της Συμμαχίας όσον αφορά την ψηφιακή εμπειρία των επιβατών. 

Η Σιγκαπούρη επιλέχθηκε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως η πρόσβαση στην καινοτομία και η ανταγωνιστικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Σιγκαπούρη διακρίνεται επίσης για τον υψηλό βαθμό ευκολίας άσκησης του επιχειρείν σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα και αναγνωρίζεται ως η πλέον ανταγωνιστική χώρα του πλανήτη σε αρκετές περιπτώσεις.  

Σχετικά με τη Star Alliance 

Το δίκτυο της Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη πραγματικά παγκόσμια αεροπορική συμμαχία που βασίζεται σε μια πρόταση για ενίσχυση της αξίας για τον επιβάτη με παγκόσμια εμβέλεια, αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση. Από την ίδρυσή της, προσφέρει το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο δίκτυο αεροπορικών εταιρειών, εστιάζοντας στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών σε όλο το εύρος της Συμμαχίας. Μέλη της είναι οι αεροπορικές εταιρείες: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines και United. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει τη δεδομένη στιγμή περισσότερες από 12.000 πτήσεις καθημερινά σε σχεδόν 1.300 αεροδρόμια σε 197 χώρες. Επιπρόσθετες πτήσεις με ανταπόκριση προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες Juneyao Airlines και THAI Smile Airways που συνεργάζονται με το δίκτυο της Star Alliance ως Connecting Partners. 

Γραφείο Τύπου της Star Alliance

Τηλ.: +49 69 96375 183

Φαξ: +49 69 96375 683

Email: mediarelations@staralliance.com

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Twitter

Facebook

Instagram             

LinkedIn

YouTube

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο