Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: Η Aegean υπερήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Αθήνα 2011

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, η Αθήνα φιλοξενεί τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που διοργανώνονται κατά τα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων ανά τετραετία και αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Είναι οι μοναδικοί αγώνες στον κόσμο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι νικητές.

Η Φλόγα της Ελπίδας για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 θα ανάψει στις 9 Ιουνίου στον Ιερό Λόφο της Πνύκας. Από εκεί θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο  και την Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας σε όλον τον κόσμο το μήνυμα των αγώνων: «Ότι οι άνθρωποι με διανοητική αναπηρία μπορούν με την κατάλληλη εκπαίδευση και υποστήριξη να αναδείξουν τις ξεχωριστές ικανότητές τους και να απολαύσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Μπορούν να αποδείξουν στην κοινωνία ότι όχι μόνο αξίζει να τους ενσωματώσει ισότιμα, αλλά και ότι τους χρειάζεται».

Η AEGEAN είναι επίσημος υποστηρικτής των αγώνων και έχει την τιμή να μεταφέρει την Φλόγα της Ελπίδας στην Κύπρο μαζί με τους αθλητές των Special Olympics που θα συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία την Παρασκευή 10 Ιουνίου ενώ θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου για να κάνουν το γύρο της Ελλάδας και να καταλήξουν στην Κωνσταντινούπολη. Από εκεί θα επιστρέψουν στις 21 Ιουνίου και στη συνέχεια η Φλόγα της Ελπίδας θα επιστρέψει από τη Ρόδο με πτήση της AEGEAN στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου για να ταξιδέψει στο Νομό Αττικής και σε ιστορικά σημεία της πόλης. Στις 25 Ιουνίου η Φλόγα της Ελπίδας θα ανάψει στο βωμό του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου και θα σημάνει η επίσημη έναρξη των αγώνων.

Ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Θεόδωρος Βασιλάκης μεταφέροντας τις ευχές του σε όλους τους αθλητές των Special Olympics, δήλωσε: «Ο Αγώνας σας μας εμπνέει. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας. Καλή επιτυχία!»

Η AEGEAN υποστηρίζει  με θέρμη όχι μόνο τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 αλλά από την αρχή της δραστηριοποίησής της βρίσκεται δίπλα στα Special Olympics Hellas και στηρίζει τον αγώνα που κάνουν προκειμένου  να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» θα χειροκροτήσουμε τη δύναμη της θέλησης των ξεχωριστών αυτών αθλητών, που δίνουν το δικό τους αγώνα για συμμετοχή στη χαρά που ο αθλητισμός προσφέρει, σ’ ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.