Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: Η AEGEAN προσθέτει έκτακτη εποχική πτήση από Αθήνα για Λονδίνο/Stansted

aegeanΗ AEGEAN με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργούνται φέτος το καλοκαίρι από την  αυξανόμενη τουριστική ζήτηση  προς την Ελλάδα και για να στηρίξει την Αθήνα, ενισχύει εκτάκτως το πρόγραμμα των δρομολογίων της προς το εξωτερικό με έκτακτο εποχικό δρομολόγιο από Αθήνα προς Λονδίνο/Stansted

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 11 Ιουλίου 2013 και για τους επόμενους τρεις μήνες δηλαδή ως 16/09, η AEGEAN θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Με  το νέο έκτακτο εποχικό δρομολόγιο επιτυγχάνεται η σύνδεση της Αθήνας με την περιοχή του βόρειου Λονδίνου που εξυπηρετείται καλυτέρα  από το αεροδρόμιο αυτό.  

Παράλληλα προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα χαμηλών τιμών ακόμη και στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, δηλ. το διάστημα Ιουλίου- Σεπτεμβρίου, η AEGEAN εγκαινιάζει το νέο αυτό εποχικό δρομολόγιο με μια σημαντική προσφορά παρέχοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν από 1/7 – έως 10/7 εισιτήρια οικονομικής θέσης με μόλις €99 από Αθήνα και £99 από Λονδίνο πλέον των αντίστοιχων τελών/ φόρων από τα δυο αεροδρόμια.  Η προσφορά αφορά όλες τις θέσεις (δηλ. 9.000 θέσεις) και για πραγματοποίηση ταξιδιού όλο το διάστημα Ιουλίου- Σεπτεμβρίου που θα εκτελείται το δρομολόγιο.

Επισημαίνεται ότι το δρομολόγιο αυτό προς το Βόρειο Λονδίνο προστίθεται στο υπάρχον ανεπτυγμένο δίκτυο πτήσεων της εταιρείας προς το Ηνωμένο Βασίλειο αφού η AEGEAN ήδη συνδέει το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» με το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με 3 πτήσεις την ημέρα και με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με 2  πτήσεις την εβδομάδα. Τονίζεται ότι με το δρομολόγιο αυτό ο αριθμός των νέων δρομολογίων ανέρχεται πλέον σε 10 για την Αθήνα και 32 για όλη την Χώρα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο