Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: Έναρξη πτήσεων Λάρνακα – Τελ Αβίβ

undefined

 

H AEGEAN, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights προς το Ισραήλ και σε συνέχεια της δέσμευσής της για στρατηγική ανάπτυξη από την Κύπρο, εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, η AEGEAN από τις 3 Φεβρουαρίου θα συνδέει την Λάρνακα με το Τελ Αβίβ με 3 πτήσεις την εβδομάδα μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος. Σημειώνεται ότι με την έναρξη του θερινού προγράμματος οι πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ, θα είναι καθημερινές, 7 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας (30/3/2015), που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στη Λευκωσία στις 13 Ιανουαρίου 2015, από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14. Η συνολική ετήσια χωρητικότητα θα ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο θέσεις για άμεσες συνδέσεις με την Ελλάδα, αλλά και 7 επιπλέον χώρες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο