Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: Δύο ταξιδευτές και δύο προορισμοί … αναμετρώνται στα Aegean Traveller Battles

undefined

 

Η ΑEGEAN, συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια «Aegean Traveller» που μας ταξίδεψε τη χρονιά που πέρασε σε 7 προορισμούς (Μαδρίτη, Σεβίλλη, Κοπεγχάγη, Καλαμάτα, Μόναχο, Ζυρίχη και Άμπου Ντάμπι) δίνοντας αυτή τη φορά την ευκαιρία σε νέους επίδοξους ταξιδιώτες να παρουσιάσουν νέους προορισμούς του δικτύου της.

Η AEGEAN κάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα “Αegean Traveller Auditions” για να γίνουν οι επόμενοι “Aegean Travellers” και να μας ξεναγήσουν σε 24 ακόμα προορισμούς το 2015!  Kάθε μήνα, δύο νέοι Aegean Travellers θα ταξιδεύουν σε δύο νέες πόλεις, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε τη «μυστική» τους πλευρά. Κάθε μήνα ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι και μία νέα ταξιδιωτική μάχη!

Ο Κίμωνας 25 ετών από τα Χανιά και η Μαρυλίβια 19 ετών από την Αθήνα, ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο των Auditions και αναδείχθηκαν οι επόμενοι AEGEAN Travellers! Στόχος τους? Να ταξιδέψουν στη Βιέννη και τη Βουδαπέστη αντίστοιχα και να διασταυρώσουν όχι τα ξίφη αλλά τις εμπειρίες που έζησαν στον κάθε προορισμό.

Με video που θα ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της AEGEAN θα μπορούν όλοι να ξεναγηθούν στις δύο πόλεις, να ζήσουν τις εμπειρίες – έκπληξη που περίμεναν τους Travellers στο ταξίδι τους, και να ψηφίσουν αυτό που τους ενθουσίασε.

Μπορείτε από σήμερα να απολαύσετε τα πρώτα στιγμιότυπα στο όπως και στο www.aegean-traveller.com/. H συνέχεια του ταξιδιού στο www.facebook.com/aegeanairlines.  

 undefined

Ποια πόλη θα ενθουσιάσει το κοινό; Μείνετε συντονισμένοι, παρακολουθήστε τις «μάχες», ψηφίστε και αναδείξτε τον αγαπημένο σας προορισμό στο facebook (www.facebook.com/aegeanairlines) για να κερδίσετε και εσείς ένα μοναδικό ταξίδι!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο