Τα νέα των μελών μας

Aegean Airlines: Αναβάθμιση θέσης σε Business Class με εξαργύρωση μιλίων

Η AEGEAN ανακοινώνει τη νέα δυνατότητα Αναβάθμισης Θέσης για όλα τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας  Miles&Bonus. 

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Miles&Bonus της AEGEAN έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τη θέση τους με εξαργύρωση των μιλίων που έχουν συγκεντρώσει στο λογαριασμό τους, εξασφαλίζοντας όλα τα προνόμια της business class. Η Αναβάθμιση Κατηγορίας Θέσης με εξαργύρωση μιλίων είναι δυνατή για κάθε επιβεβαιωμένη κράτηση σε συγκεκριμένους ναύλους και αφορά αποκλειστικά πτήσεις που εκτελούνται από την Aegean Airlines (εσωτερικό και εξωτερικό). Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη Business θέσης στο αεροσκάφος και τη συγκεκριμένη πτήση καθώς και η διαθεσιμότητα θέσεων. 
 
Κάθε αίτημα Αναβάθμισης Κατηγορίας Θέσης αφορά μια διαδρομή (segment) και μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 4 επιβάτες ανά κράτηση ενώ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση της αντίστοιχης πτήσης. 

Tο αίτημα για αναβάθμιση θέσης πραγματοποιείται μόνο μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου της AEGEAN (στο 801 11 20000 από σταθερό τηλέφωνο ή το +30 210 6261000 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο