Τα νέα των μελών μας

Acos: Τρία βραβεία για την acos στα Boussias Aesthetic Awards 2023

Για μια ακόμη χρονιά η acos συμμετείχε στα βραβεία Boussias Aesthetic Awards 2023 κερδίζοντας 3 βραβεία για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει, ένα GOLD και δύο SILVER.

Στην αντιγηραντική κρέμα DOCTOR BABOR PRO EGF & Collagen cream απονεμήθηκε το GOLD βραβείο της κατηγορίας BEST ANTIAGING CREAM.

To νέο συσφικτικό και αντιγηραντικό fluid για τον λαιμό και το ντεκολτέ από την [ comfort zone ] SUBLIME SKIN NECK & DECOLLETE FLUID κατέκτησε το SILVER βραβείο στην κατηγορία BEST NECK FIRMING SKINCARE.

Tο καινοτόμο αναπλαστικό DOCTOR BABOR Lip & Eye Serum απέσπασε το SILVER βραβείο στην κατηγορία BEST FACIAL INNOVATION SKIN CARE PRODUCT.

Στόχος της acos είναι να προσφέρει καθημερινά μια μοναδική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, διατηρώντας τον σεβασμό των πελατών και παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτόμα ποιοτικά και βιώσιμα προϊόντα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συνεργαζόμενες εταιρείες BABOR και Davines Group αλλά και στους συνεργάτες μας στην Ελλάδα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για την acos στο www.acos.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο