Τα νέα των μελών μας

Acos: Τέσσερα Βραβεία για την acos στα Boussias Aesthetic Awards 2022

 

undefined

 

Σημαντική ήταν η διάκριση της acos στα φετινά Boussias Aesthetic Awards 2022, αφού απέσπασε 4 βραβεία για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει! 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport από την Boussias και είχε ως στόχο την αναγνώριση και διάκριση των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και wellness σε επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών, παρευρέθηκαν περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου. 

H αcos απέσπασε δύο GOLD & δύο SILVER βραβεία και συγκεκριμένα διακρίθηκαν: 

-Η ανανεωμένη BABOR HSR Lifting Cream πήρε GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Antiaging Cream

-Το καινοτόμο /skin regimen/ GLYCOLACTO PEEL έλαβε GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Peeling. 

-Τo νέo BABOR Make up έλαβε SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Skincare Make Up για τα καινοτόμα antiaging skincare συστατικά των πολύτιμων BABOR Ampoule concentrates τα οποία περιλαμβάνονται σε αρκετά προϊόντα της νέας σειράς Make Up. 

-Το νέο καινοτόμο [ comfort zone ] Antiaging Sublime Serum έλαβε SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Serum

undefined

Στόχος της αcos είναι να προσφέρει καθημερινά μία μοναδική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, διατηρώντας τον σεβασμό των πελατών και παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτόμα ποιοτικά και βιώσιμα προϊόντα. 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που για ακόμα μία χρονιά καταφέραμε να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες BABOR και Davines Group για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια! 

Μάθετε περισσότερα για τα επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της acos εδώ www.acos.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο