Τα νέα των μελών μας

ACOS: Η ACOS καινοτομεί και σας φέρνει σε επαφή με την επιτομή της βιωσιμότητας και της βιο-αναγεννητικής έρευνας

 

undefined

 

Η acos, εμφανώς ευαισθητοποιημένη σε λύσεις που στοχεύουν στην επίτευξη της βιωσιμότητας, παρουσιάζει με περηφάνια ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό project που ξεκίνησε η ιταλική εταιρία Davines, την οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, μέσα από τα brands επαγγελματικών καλλυντικών [comfort zone ] & /skin regimen/. Το πρώτο διεθνές κέντρο βιο-αναγεννητικής έρευνας και εκπαίδευσης στην Πάρμα. Μια συνεργασία του Rodale Institute & του Davines Group. 

Ένας χώρος 10 στρεμμάτων, ακριβώς δίπλα στο αγαπημένο μας Davines Village, αφιερωμένο στην έρευνα και την εκπαίδευση σε μικρές και μεσαίες ευρωπαϊκές φάρμες, που καλλιεργούν ειδικές σοδειές τόσο για προϊόντα ομορφιάς όσο και για βρώσιμα. Το Davines Group – Rodale Institute European Regenerative Organic Center θα επικεντρώνεται στη βιολογική διαχείριση και στη στενή σχέση ανάμεσα στα συστατικά προσωπικής φροντίδας και γεωργίας, καθώς και στη συσχέτισή τους με το Μεσογειακό κλίμα. 

undefined

Η βιο-αναγεννητική  γεωργία έχει τη δυνατότητα να περιορίσει τον άνθρακα, να μετριάσει την κλιματική αλλαγή, να προωθήσει τη βιοποικιλότητα και να προστατεύσει το έδαφος, τον αέρα και το νερό μας. Με έδρα την Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών, το Rodale Institute ξεδιπλώνει την αναγεννητική βιολογική δράση μέσω της έρευνας, την εκπαίδευση των αγροτών και των καταναλωτών από το 1947. 

Σε αυτήν την κρίσιμη φάση που περνάει ο πλανήτης μας, ένα νέο παράδειγμα οικονομικής και δημογραφικής ανάπτυξης είναι βιώσιμο μόνο εάν η οικολογία της Γης καταφέρει να διατηρηθεί και στη συνέχεια να βελτιωθεί. Ευελπιστούμε η συνεργασία του Davines Group με το Rodale Institute όχι μόνο να επηρεάσει θετικά την ανάπτυξη προϊόντων και την αλυσίδα εφοδιασμού, αλλά να χρησιμεύσει και ως καταλύτης για αλλαγές που θα ενεργοποιήσουν τις μελέτες βιωσιμότητας και τις πρακτικές αναγεννητικής βιολογικής γεωργίας στην Ιταλία, την Ευρώπη και ακόμα πιο μακριά, προωθώντας τόσο την έρευνα όσο και την εκπαίδευση των καταναλωτών. 

Το Davines Group – Rodale Institute European Regenerative Organic Center ξεκινά στο Davines Village το φθινόπωρο του 2021 και μας γεμίζει αισιοδοξία.  

undefined

Η acos είναι μια ελληνική εταιρία επαγγελματικών δερμοκαλλυντικών με πολυετή δράση στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και του SPA. Στην έδρα της στη Θεσσαλονίκη και στο υποκατάστημά της στην Αθήνα λειτουργεί εκπαιδευτικό κέντρο και showroom. Έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της BABOR, της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας  επαγγελματικών καλλυντικών με ιστορία από το 1956, καθώς και της ιταλικής βιώσιμης εταιρίας Davines μέσω των επαγγελματικών καλλυντικών των [comfort zone] και /skin regimen/.

Παρέχει σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, προσφέροντας σωστή καθοδήγηση και μεγάλη γκάμα premium προϊόντων άμεσης αποτελεσματικότητας που σέβονται τον πλανήτη. Έτσι, η acos προάγει την ευεξία, με στόχο την ανακάλυψη τόσο της προσωπικής ομορφιάς, όσο και της ομορφιάς που μας περιβάλλει.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο