Τα νέα των μελών μας

Acos: Η acos αφήνει το δικό της πράσινο αποτύπωμα στον πλανήτη με τρεις πολυβραβευμένες εταιρίες ομορφιάς!

 

undefined

 

Με χρόνια δράσης στον χώρο του SPA και της επαγγελματικής αισθητικής και με όραμα τη διατήρηση της ομορφιάς με σεβασμό στον πλανήτη, η εταιρία acos έχει χτίσει άμεσες και σταθερές συνεργασίες, που βασίζονται στην εξατομικευμένη εκπαίδευση, την ειλικρινή σχέση και επικοινωνία με τους συνεργάτες της. 

Στην acos υποστηρίζουμε τους συνεργαζόμενους χώρους μας με σκοπό να αγκαλιάσουν τους επισκέπτες τους, προσφέροντας ένα ευχάριστο, υγιεινό περιβάλλον, που προάγει την ευεξία με στόχο την ανακάλυψη τόσο της δική τους ομορφιάς όσο και της ομορφιάς που τους περιβάλλει.

Με σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, σωστή καθοδήγηση και φυσικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας και σέβονται τον πλανήτη. 

Με όραμα τη “βιώσιμη ομορφιά”, επιλέξαμε εταιρίες που δίνουν προτεραιότητα τόσο στην πράσινη ανάπτυξη μέσα από τα προϊόντα, όσο και στην  ολιστική προσέγγιση μέσα από τις υπηρεσίες τους. Εταιρίες με βραβευμένα πρoϊόντα σε διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, όπως τα Boussias Aesthetics & Beauty awards 2020.     

Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκινήσαμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας BABOR! Αυτόνομη σε ενέργεια μέσω του δικού της φωτοβολταϊκού πάρκου στο Aachen, με κατασκευή προϊόντων 100% ουδέτερα σε άνθρακα, δεσμεύεται στο περιβάλλον και την προστασία της φύσης και στοχεύει μέχρι το 2023 να μειώσει έως και 30% τη χρήση πλαστικού. Μέρος της “Green Agenda” της BABOR είναι περιβαλλοντικά έργα όπως το BABOR FOREST και τα BABOR BEES.

undefined

Βρείτε εδώ το αναλυτικό Sustainability Report της εταιρείας. 

Σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον συμβάλλει και η ιταλική Davines με τα brands [comfort zone] και /skin regimen/. Πιστοποιημένο μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Bcorp, με ένα πρότυπο βιώσιμο κτίριο που σέβεται τις συνθήκες παραγωγής των προϊόντων, με 90%+ συστατικά φυσικής προέλευσης. Έχει πολυπολιτισμικό όραμα και χρησιμοποιεί μεθόδους παραγωγής και πρακτικές που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και συνεισφέρουν στην κοινωνία, όπως το ETHIO TREES, ιδιόκτητο έργο αντιστάθμισης άνθρακα που υποστηρίζει την αναγέννηση του εδάφους και των δασών στην Αιθιοπία.

undefined

Βρείτε εδώ το αναλυτικό Sustainability Report της εταιρείας.  

Μέσω αυτής της προσεκτικής επιλογής των εταιριών μας, στην acos νιώθουμε προνομιούχοι που είμαστε και εμείς μέρος αυτής της διαδικασίας, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, αρχές και στόχους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τους πόρους και τις δυνατότητες των δυο αυτών καινοτόμων οργανισμών.   

Μάθετε περισσότερα στο https://acos.gr/ 

Ακολουθήστε μας και μείνετε ενημερωμένοι.     

Facebook: @acoscosmetics

Linked In: acos cosmetics hellas 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο