Τα νέα των μελών μας

ACOS: H [comfort zone] στο Afrodita Roa SPA του Pomegranate Wellness Spa Hotel

 

undefined

 

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των SPA, η εταιρία [comfort zone] μέσα από αποτελεσματικές θεραπείες και τελετουργίες ευεξίας, προσφέρει στους απαιτητικούς επισκέπτες του Afrodita Roa Spa, του πολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Χαλκιδική, ένα υπέροχο ταξίδι που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.  

Το ολοκληρωμένο menu της [comfort zone] παρέχει σε κάθε επισκέπτη εντατική περιποίηση, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Rituals που απελευθερώνουν τις αισθήσεις μέσα από τεχνικές μασάζ, που συνδυασμένες με τα συστατικά υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων, προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα! 

Η φετινή και πρώτη σεζόν της συνεργασίας του Afrodita Roa Spa με την [comfort zone] έφερε μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, χάρη στην εντατική και συνεχή εκπαίδευση της άριστης και έμπειρης ομάδας του Spa από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της acos cosmetics hellas. Ενθουσιασμένοι από την προσέγγιση και τα αποτελέσματα, οι επισκέπτες επέλεξαν επανειλημμένα τις θεραπείες και απέκτησαν προϊόντα φροντίδας.  

undefined

Εμείς στην acos είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι για τέτοιες επιτυχημένες και δημιουργικές συνεργασίες. Με κέντρα εκπαίδευσης και show room στηv Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και με πολυετή δράση στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής προσφέρουμε προϊόντα και πρωτόκολλα από πολυβραβευμένες εταιρίες της επαγγελματικής αισθητικής. Έχουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας BABOR και της Ιταλικής [comfort zone], μια Β Corp εταιρία που με σύνθημα της τη ‘βιώσιμη ομορφιά’, εξειδικεύεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, που σέβονται τόσο το περιβάλλον, όσο και τη φύση.

undefined

Η acos παρέχει σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, προσφέροντας σωστή καθοδήγηση και κορυφαία προϊόντα που σέβονται τον πλανήτη. 

www.acos.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο