Τα νέα των μελών μας

αcos cosmetics: Συνέχιση της επιτυχημένης μας συνεργασίας με BLUE CARPET στην Χαλκιδική για 2η χρονιά

 

undefined

 

Οι ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων περιποίησης της BABOR και της [ comfort zone ] διαθέτουν όλα τα στοιχεία που καθιστούν σωστή την επιλογή του πολυτελούς Blue Carpet Luxury Suites, να τα συμπεριλάβει στον μοναδικό χώρο του SPA. 

Οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν ευεξία και ανανέωση δοκιμάζοντας τις θεραπείες προσώπου ξεχωριστών σειρών της γερμανικής πολυβραβευμένης εταιρίας BABOR, για άνδρες και γυναίκες, με ενεργά συστατικά που τονώνουν, συσφίγγουν και προσφέρουν άμεση ενυδάτωση. 

undefined

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Blue Carpet δημιουργείται μία ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία και είναι ιδανική για ένα τελετουργικό υψηλών προδιαγραφών. Η βιώσιμη προσέγγιση της [ comfort zone ] με φόρμουλες από καθαρά συστατικά υψηλής τεχνολογίας προσφέρει άμεση, μεταξένια θρέψη στο σώμα, με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία κάθε επισκέπτη. Την προετοιμασία των εξειδικευμένων θεραπευτών έχουν αναλάβει οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της αcos cosmetics hellas. 

undefined

Με πολυετή δράση στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής, η acos προάγει την ευεξία, με στόχο την ανακάλυψη της ομορφιάς των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, όσο και της ομορφιάς που μας περιβάλλει. Προσφέρει σωστή καθοδήγηση και προϊόντα από εγκεκριμένες εταιρίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας και σέβονται τον πλανήτη. 

Μάθετε περισσότερα για την αcos cosmetics εδώ: https://acos.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο