Τα νέα των μελών μας

αcos cosmetics: Νέα συνεργασία με το White Mist Spa του πεντάστερου The Lynx Mountain Resort στην Φλώρινα

 

undefined

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με ένα πολυτελές mountain resort στην καρδιά της φύσης. Το πεντάστερο The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα, επέλεξε να συνδυάσει τις υπηρεσίες του White Mist Spa στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με τις πρωτοποριακές φόρμουλες της [ comfort zone ].

Το ολοκαίνουργιο spa περιλαμβάνει χώρους ομορφιάς και ευεξίας με μοναδικές θεραπείες από εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές. Υπηρεσίες που ταιριάζουν απόλυτα στην [ comfort zone ] και στην υψηλής ποιότητας, καθαρή, βιώσιμη και αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας. 

undefined

Η [ comfortzone] μέσω της θεραπείας προσώπου «The Joy of Beauty at Every Age», καλύπτει έξυπνα μέσα από μια θεραπεία τις ανάγκες κάθε δέρματος. Με τη «Sublime Skin» το πρόσωπο αποκτά λάμψη και έξτρα σφριγηλότητα, ενώ για το σώμα, οι επισκέπτες επιλέγουν την TRANQUILLITY™ Ritual που εγγυάται απόλυτη χαλάρωση, χάρη στα αιθέρια έλαια και τα αισθησιακά αρώματα, σε συνδυασμό με ένα βαθιά χαλαρωτικό μασάζ.  

Όλες οι θεραπείες της [comfort zone] πραγματοποιούνται σύμφωνα με πρωτόκολλα και τεχνικές μασάζ της εταιρίας, έπειτα από προετοιμασία των θεραπευτών από τους ειδικά πιστοποιημένους εκπαιδευτές της [comfort zone]. 

Αντιπρόσωπος της [ comfortzone ] στην Ελλάδα, είναι η acos. 

undefined

Η acos είναι μια βραβευμένη ελληνική εταιρία ομορφιάς με πολυετή δράση στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής. Η ανάδειξη της ομορφιάς μέσα από τη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων είναι βασική αξία της. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τις κορυφαίες εταιρίες: BABOR από Γερμανία και [ comfort zone ] από Ιταλία και έχει σύνθημα τη ‘βιώσιμη ομορφιά’, ενώ εξειδικεύεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, που σέβονται τη φύση. 

Μάθετε περισσότερα για την acos cosmetics εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο