Τα νέα των μελών μας

acos cosmetics: Μια επιτυχημένη συνεργασία με τον χώρο ευεξίας KĒPOS by Goco του Daios Cove που συνεχίζεται για 3η χρονιά!

 

undefined

 

Είναι τιμή μας να έχουμε συνεργάτες που μιλάνε με τόσο επαινετικά λόγια για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε ως αcos στην Ελλάδα και στην περίπτωση του Daios Cove.. ακόμα περισσότερο!

Το πολυτελές resort που βρίσκεται σε έναν τόπο εξαιρετικής ομορφιάς και γαλήνης στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, διαθέτει τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο wellness KĒPOS by Goco συνολικής έκτασης 2.500τ.μ. που προάγει μια αυθεντική εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης, επιλέγοντας τις σειρές της [ comfort zone ]. Σύμφωνα με την Wellness Director, Ελένη Παπαδοπούλου, τα προϊόντα συνδυάζονται τέλεια με τη φιλοσοφία του χώρου, αφού πρόκειται για εξελιγμένες φόρμουλες με βιώσιμες λύσεις, που είναι σχεδιασμένες ώστε να ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές ανάγκες, με σεβασμό τόσο στον άνθρωπο όσο και στον πλανήτη.

undefined

Η πιο αντιπροσωπευτική θεραπεία προσώπου με τη φιλοσοφία της GOCO είναι η SACRED NATURE, που συνδυάζει την αρμονία της φύσης με τη βιωσιμότητα μέσα από μια βιοαναγεννητική θεραπεία τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον και χαρίζει βέλτιστα αποτελέσματα ευεξίας. Για το σώμα, οι επισκέπτες επιλέγουν την TRANQUILLITY™ Ritual που εγγυάται απόλυτη χαλάρωση, χάρη στα αιθέρια έλαια και τα αισθησιακά αρώματα, σε συνδυασμό με ένα βαθιά χαλαρωτικό μασάζ.

Τα τελετουργικά γίνονται από υψηλά καταρτισμένους θεραπευτές, που έχουν προετοιμαστεί με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από ειδικά πιστοποιημένους από την [ comfort zone ], εκπαιδευτές της acos.

undefined

Η ανάδειξη της ομορφιάς μέσα από τη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων είναι βασική αξία της acos. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τις κορυφαίες εταιρίες: BABOR από Γερμανία και [ comfort zone ] από Ιταλία και έχει σύνθημα τη ‘βιώσιμη ομορφιά’, ενώ εξειδικεύεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, που σέβονται τη φύση.

Μάθετε περισσότερα εδώ https://acos.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο