Τα νέα των μελών μας

acos cosmetics hellas: Tα προϊόντα της [comfort zone] είναι 100% Certified Plastic Neutral από την Plastic Bank

 

undefined

 

Εστιάζοντας σε μία πιο βιώσιμη ζωή, η [ comfort zone ] μειώνει σημαντικά τη χρήση παρθένου πλαστικού και επιλέγει βιο-βασισμένο και ανακυκλωμένο πλαστικό. Παράλληλα, δεσμεύεται ότι για κάθε προϊόν που πωλείται το 2022, θα συλλέγεται και θα απομακρύνεται από το περιβάλλον ίση ποσότητα πλαστικού που βρίσκεται στους ωκεανούς μέσω της συνεργασίας με την Plastic Bank. Το 2021 σε συνεργασία με την Plastic Bank απέτρεψε 100 τόνους πλαστικό από  τους Ωκεανούς. Ήταν μια καλή αρχή και τώρα δεσμεύεται και συνεχίζει για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Χάρη στον οικολογικό σχεδιασμό και σε αυτή τη νέα δέσμευση, η [ comfort zone ] μπαίνει στο προσκήνιο της βιομηχανίας ομορφιάς, συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη.

undefined

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Davines Group [ comfort zone ], Davide Bollati

 “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από τα σύνορά μας και επικεντρώνεται στο να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μειώσουμε το αποτύπωμά μας και να το μετατρέψουμε σε θετικό αντίκτυπο για τον πλανήτη και τους κατοίκους του”.

Συμπληρώνοντας ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Anthony Molet, τόνισε μεταξύ άλλων,

“Η βιωσιμότητα δεν είναι ένας στόχος, αλλά ένα ταξίδι. Η πιστοποίηση του Plastic Neutral από την Plastic Bank το 2022 επιβεβαιώνει δύο από τις βασικές μας αξίες, την αλληλεγγύη και την καινοτομία.”

undefined

Η [comfort zone] ως μέλος της Davines Group και πιστοποιημένο μέλος του οργανισμού BCorp, αναπτύσσεται μέσα από μεθόδους παραγωγής και πρακτικές που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και συνεισφέρουν στην κοινωνία. Τώρα, σε συνεργασία με την Plastic Bank εστιάζει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη της αναγεννητικής αλυσίδας εφοδιασμού για τον αγώνα κατά του πλαστικού στους ωκεανούς, βελτιώνοντας παράλληλα τη ζωή των συλλεκτών στις ευάλωτες παράκτιες κοινότητες.

Η έννοια της βιωσιμότητας αποτελείται από τρεις πυλώνες: οικονομία, περιβάλλον και κοινωνία και είναι πραγματικά μέρος του εταιρικού οράματος της acos, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της [ comfort zone ] στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα στο www.acos.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο