Τα νέα των μελών μας

acos cosmetics hellas: Η [ comfort zone ] μας βοηθάει να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση!

undefined

 

Η [ comfortzone ]  δημιουργεί σειρές εμπνευσμένες από τον επιστημονικό της κήπο στην Ιταλία, με παραγωγή από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έχοντας αναπτύξει ιδιόκτητο έργο αντιστάθμισης CO2 Ethio Trees, με κοινωνικές προεκτάσεις, φέρνει επανάσταση στον τρόπο που επιλέγει και σχεδιάζει τα συστατικά της! 

Σε περιβαλλοντικό επίπεδο, η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας είναι η κλιματική αλλαγή, που απειλεί την αντοχή του οικοσυστήματος της Γης και της ανθρώπινης επιβίωσης. Η προσοχή στον πλανήτη και τον άνθρωπο, αποτελεί μέρος του DNAτης εταιρίας καθώς θεωρεί πως η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι ευθύνη μας απέναντι στις μελλοντικές γενιές. 

Στηριζόμενη σε αυτή την αντίληψη, η Davines Group μαζί με πάνω από 500 δισεκατομμύρια σώματα παγκοσμίως, έχει δεσμευτεί να επιτύχει ‘καθαρές μηδενικές εκπομπές’ έως το 2030. Εξισορροπεί την ποσότητα του CO2 που δεν μπορεί να μηδενιστεί, μέσω του EthioTrees, του ιδιόκτητου έργου αναδάσωσης, που υποστηρίζει την αναγέννηση του εδάφους και των δασών στην Αιθιοπία, ενώ παράλληλα καταπολεμά την ερημοποίηση της περιοχής. 

undefined

Σημαντικό μέρος του έργου αυτού είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση του τοπικού πληθυσμού για την προστασία του εδάφους. Παράλληλα δημιουργεί ευκαιρίες για τη συμμετοχή γυναικών σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την αναδάσωση, με σκοπό την εκπαίδευση σχετικά με την ισότητα των φύλων. 

Η acos, ως αντιπρόσωπος της εταιρίας [ comfortzone ] στην Ελλάδα, υποστηρίζει σημαντικά κάθε βιώσιμη προσπάθειά της και περισσότερο γιατί μέρος των κερδών της, δωρίζεται για την υποστήριξη έργων περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας μέσω της πρωτοβουλίας 1% για τον πλανήτη. 

undefined

Διαβάστε περισσότερα για το πως το Ethio Trees προωθεί την κοινωνική εξέλιξη Ethio Τrees & την [ comfort zone ]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο