Τα νέα των μελών μας

Acos cosmetics hellas: H [comfort zone ] βραβείο

undefined

Στην acos στηρίζουμε όλους αυτούς που μάχονται για το καλό! Είμαστε υπερήφανοι λοιπόν, γιατί ο όμιλος Davines αναγνωρίστηκε ως Best of the World BCorp 2022, χάρη στον εξαιρετικά θετικό του αντίκτυπο στον τομέα του περιβάλλοντος. 

Μία διάκριση που απονέμεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό BLab σε πιστοποιημένες BCorps εταιρίες, που χρησιμοποιούν τις επιχειρήσεις τους ως δύναμη για το καλό. 

Η Davines Group [ comfort zone ] κέρδισε χάρη σε πρωτοβουλίες όπως η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα, αλλά και η αύξηση των ανακυκλωμένων υλικών ή των υλικών από εναλλακτικές πηγές. Τα τελευταία πέντε χρόνια αυξήθηκαν τα συστατικά υψηλής βιοδιασπασιμότητας στις συστάσεις της, με αποτέλεσμα λιγότερη βιοσυσσώρευση και μεγαλύτερη προστασία του πλανήτη. 

undefined

Όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του ομίλου Davide Bollati, “ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει και να επιταχυνθεί ο απαραίτητος μετασχηματισμός, από το σημερινό εξορυκτικό κοινωνικοοικονομικό μοντέλο σε ένα νέο αναγεννητικό παράδειγμα, είναι η δημιουργία πολυμερών συμμαχιών και συνεργασιών που ενώνονται για έναν κοινό στόχο”. 

Σύμφωνα με τον DanOsusky, επικεφαλής του τμήματος Standards and Insights του BLabGlobal, “κάθε έκδοση του Best for the World είναι μια ευκαιρία να δείξουμε πώς οι εταιρείες μπορούν και πρέπει να εργαστούν για να δημιουργήσουν έναν πραγματικό και διαρκή θετικό αντίκτυπο για τους ανθρώπους, τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον”. 

Το να είσαι “Best For The World” B Corp είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αναγνώριση. Είναι μια ευκαιρία να μοιραστείς γνώσεις, διδάγματα και χρήσιμες πρακτικές. Χαιρόμαστε πολύ που ο δρόμος που επιλέξαμε είναι ο σωστός και θα συνεχίσουμε να τον ακολουθούμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αποφασιστικότητα! 

undefined

Επίσημος αντιπρόσωπος της [ comfortzone ] στην Ελλάδα είναι η acoscosmetics.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο