Τα νέα των μελών μας

αcos cosmetics hellas: H BABOR δεσμεύεται για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

undefined

 

Η προστασία του περιβάλλοντος αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη. Μέσα από τη συνολική προσπάθεια όλων μας, αλλά και την πραγματική στήριξη των μεγάλων εταιριών, μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια και να δούμε, με μικρά αλλά σημαντικά βήματα, τη ζωή μας να αλλάζει.

Η βιωσιμότητα είναι πραγματικό κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της BABOR. Αυτό δε συνδέεται με ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά αποτελεί μία συνεχή καθημερινή εργασία, από την προμήθεια πρώτων υλών, έως το τελικό προϊόν.

Η παραγωγή στα κεντρικά γραφεία της BABOR στο Άαχεν, έχει ουδέτερο CO2 από το 2014, χάρη στη χρήση πράσινου ηλεκτρικού ρεύματος, φωτοβολταϊκών και οικολογικού φυσικού αερίου. Από το 2020, η BABOR έχει ουδέτερο κλιματικό εταιρικό αποτύπωμα άνθρακα και ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα προϊόντος.

undefined

Εφαρμόζει τεχνολογία βιωσιμότητας και εξοικονομεί ενέργεια κατά 45%. Αντισταθμίζει τις εκπομπές CO2 από τη χρηματοδότηση ενός αιολικού πάρκου στις Φιλιππίνες, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την παγκόσμια ενεργή πρωτοβουλία Plastic Bank. Μέρος της “Green Agenda” της BABOR είναι περιβαλλοντικά έργα όπως το BABOR FOREST και τα BABOR BEES.

Στόχος της, να καταφέρει να παρουσιάσει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και η χρήση πλαστικού να μειωθεί κατά 30%. Ήδη στις νέες vegan, clean beauty σειρές, χωρίς μικροπλαστικά και parabens, έχει σταματήσει τη χρήση πλαστικών στις συσκευασίες και χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο χαρτί από βιώσιμη δασοκομία με τη σφραγίδα FSC.

Όλοι έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε περισσότερα και η BABOR δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί βελτιωμένες φόρμουλες, φιλικές όχι μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στο περιβάλλον!

Η acos επίσημος αντιπρόσωπος της BABOR στην Ελλάδα συμμερίζεται απόλυτα τις αξίες της και συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην προσπάθεια για ένα πιο πράσινο μέλλον.

undefined

Μάθετε περισσότερα για την ΒΑΒΟR καθώς και την βιωσιμότητά της.

Μάθετε περισσότερα για την acos επίσημο αντιπρόσωπο της ΒΑΒΟR στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο