Τα νέα των μελών μας

acos cosmetics hellas: Δωρίζουμε 1% των εσόδων της acos στο περιβαλλοντικό κίνημα SAVE YOUR HOOD

undefined

 

Αλήθεια…τι κάνουμε για τον πλανήτη μας;

Πόσα σκουπίδια πετάμε απερίσκεπτα σε κάθε μας βόλτα;

To κίνημα Save Your Hood ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία απλών ευαισθητοποιημένων πολιτών, με στόχο να ενθαρρύνουν και άλλους ανθρώπους για το πρόβλημα των απορριμμάτων. Μια ιδέα που ξεκίνησε στην πρώτη καραντίνα, τον Απρίλιο του 2020 και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 10 εκατομμύρια λίτρα απορριμμάτων, από περισσότερους από 30.000 εθελοντές!

Η acos δίνει προτεραιότητα στην πράσινη ανάπτυξη, μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες δύο ευρωπαϊκών εταιρειών που εμπιστεύεται όχι μόνο για τις αποτελεσματικές φόρμουλες τους, αλλά και γιατί ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Τόσο η γερμανική εταιρία BABOR, όσο και η ιταλική Davines Group με την [ comfort zone ] και την /skin regimen/, συμμερίζονται το όραμα για έναν προστατευμένο πλανήτη. Στα πλαίσια αυτά και με πίστη πως οι μεγαλύτερες αλλαγές έρχονται και μέσα από μικρές πρωτοβουλίες, δε θα μπορούσε παρά να στηρίξει αυτή την τόσο σημαντική δράση της Save your Hood.

Στην προσπάθεια της αυτή, η acos στηρίζει και φέτος το έργο και τις δράσεις του κινήματος Save Your Hood, προσφέροντας 1% των εσόδων για την αγορά μηχανημάτων απομάκρυνσης φελιζόλ και μικροπλαστικών από παραλίες και γειτονιές.

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, με καμπάνια στα social media, κάλεσε όλους τους συνεργάτες και φίλους των BABOR & [ comfort zone ] να να γνωρίσουν το κίνημα “Save your Hood”, και να συμμετέχουν στις δράσεις του οι οποίες πραγματοποιούνται σε σχεδόν όλους τους δήμους της χώρας από μέλη της ομάδας Save Υour Hood, με στόχο να δούμε όλοι τις γειτονιές μας λίγο πιο καθαρές. Άλλωστε όλοι έχουμε την ίδια ανάγκη…

Ας δράσουμε μαζί για ένα καθαρό, υγιεινό και καλύτερο κόσμο για όλους!

undefined

Μάθετε περισσότερα για την acos cosmetics hellas

undefined

Μάθετε περισσότερα για το Save Your Hood

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο