Τα νέα των μελών μας

acos cosmetics hellas: “Clean Beauty” τι είναι και γιατί είναι πλέον τόσο σημαντικό

undefined

 

Δεν είναι λίγες οι έρευνες που αποδεικνύουν πως οι αληθινές, μη επεξεργασμένες τροφές είναι μια ασπίδα προστασίας τόσο για την υγεία, όσο και την ψυχολογία μας. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα καλλυντικά που περιέχουν αγνά συστατικά και φροντίζουν απαλά το δέρμα μας. Καθαρά προϊόντα περιποίησης που παράγονται από συστατικά που είναι πραγματικά απαραίτητα για τη δημιουργία τους, χωρίς μικροπλαστικά ή ορυκτέλαια και διασφαλίζουν όχι μόνο τη δική μας ασφάλεια, αλλά και του πλανήτη.

Η φιλοσοφία ‘clean beauty ή στα ελληνικά ‘καθαρή ομορφιά’, αφορά στην εφαρμογή της αρχής ‘less is more’! Ένα προϊόν θεωρείται καθαρό όταν τα συστατικά του είναι όσο το δυνατόν ελάχιστα και ασφαλή.

Το ‘καθαρό’ δεν είναι πραγματικά τόσο νέο, τουλάχιστον όχι για την BABOR. Συνώνυμη της εξαιρετικής ποιότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της συνειδητής χρήσης των πόρων, εστιάζει στη δημιουργία καθαρών φορμουλών δίνοντας βάση στη διαφάνεια και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.

 undefined

Οι καθαρές φόρμουλες είναι ανεκτές από άτομα με ευαισθησία, διότι συνολικά, όσο περισσότερα συστατικά προσθέτουμε, τόσο πιθανότερο είναι να αντιδράσει το δέρμα. Περιέχουν σε κάποιες σειρές έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως για παράδειγμα στη vegan σειρά CLEANFORMANCE, σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο σύμπλεγμα πρεβιοτικών και προβιοτικών. 

undefined

Τα καθαρά προϊόντα εστιάζουν επίσης στη συσκευασία, έτσι ώστε να είναι ευεργετικά για το περιβάλλον. Στις νέες σειρές της, η BABOR κάνει ένα βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο χαρτί FSC, με τα υλικά συσκευασίας να είναι κατασκευασμένα είτε από γυαλί, είτε από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Αποστολή της BABOR είναι να πλησιάσει την 100% φυσική προέλευση στις φόρμουλες της, χωρίς να θυσιάσει την ικανότητα να πετυχαίνει τις απόλυτες υφές. Επιτρέπει τη χρήση συνθετικών συστατικών σε εξαιρετικά ελάχιστες ποσότητες και μόνο όταν είναι απαραίτητο και δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αποκλειστικά συστατικά που χαρίζουν υγιές δέρμα και υποστηρίζουν την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα των φόρμουλων της.

Στην acos πιστεύουμε πως ένα φυσικά υγιές δέρμα χαρίζει ομορφιά, αυτοπεποίθηση και προσωπική ενδυνάμωση. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια της BABOR που εξελίσσεται μέσα από ηθικές και βιώσιμες πρακτικές και ασπαζόμαστε την προτεραιότητα της για ‘καθαρή ομορφιά’!  

Μάθετε περισσότερα για την BABOR  και την acos

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο