Τα νέα των μελών μας

αcos cosmetics: H [comfort zone ] Tranquillity therapy προσφέρει μοναδικά Rituals και προϊόντα θέτοντας ψηλά τον πήχη στους χώρους επαγγελματικής αισθητικής

 

undefined

 

Το στρες επηρεάζει την υγεία και την ομορφιά. Όσο επιβαρύνεται η καθημερινότητά μας, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη για τρόπους που επιδρούν θετικά στη διάθεσή μας και αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα μας. 

Με στόχο μία εμπειρία που να επιφέρει στους επισκέπτες ένα ‘καταφύγιο χαλάρωσης’, η [comfort zone ] ξεκινά κάθε ολοκληρωμένη περιποίηση, με  ένα τελετουργικό που στόχο έχει να καλωσορίσει τον επισκέπτη του spa, με έναν διακριτικό αλλά ουσιαστικό τρόπο. 

undefined

Η σειρά Tranquillity, κέρδισε ‘θρυλική’ αναγνώριση για την ολοκληρωμένη της προσέγγιση, αποτελώντας το welcome ritual κάθε θεραπείας της [comfort zone], καθώς επιτρέπει να δημιουργηθεί μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον επισκέπτη και τον θεραπευτή. Οι ελαφριές πιέσεις των θεραπευτών χαλαρώνουν τους μυς, υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, που θα ακολουθήσουν με την [ comfort zone ] θεραπεία που έχει επιλεγεί. Οι απαλές υφές αναζωογονούν και παρέχουν απαλότητα στο δέρμα, χάρη στην υψηλή ποιότητα ελαίων και βουτύρων, που χαρίζουν εξαιρετική ευχαρίστηση και αποτελεσματικότητα. 

Το Tranquillity Welcome Ritual πραγματοποιείται με το Tranquillity Blend, ένα χαλαρωτικό μείγμα αιθέριων ελαίων, γλυκού πορτοκαλιού, τριαντάφυλλο Δαμασκού και κέδρο, το άρωμα διαχέεται στον αέρα, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς και ευεξίας. Πρόκειται για μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο που επηρεάζει τις φυσικές λειτουργίες, τη διάθεση και τις αισθήσεις, με θετικό τρόπο. Ενισχύει τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ισορροπία και βοηθάει τον επισκέπτη να απομακρύνει το στρες, ενώ είναι έτοιμος να δεχτεί τα ενεργά συστατικά που θα ακολουθήσουν. 

undefined

Η acos, αποκλειστική αντιπρόσωπος της [ comfort zone ] στην Ελλάδα, υποστηρίζει τους συνεργαζόμενους χώρους με σκοπό να αγκαλιάσουν τους επισκέπτες τους και παρέχει σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα από πιστοποιημένους θεραπευτές. 

Μάθετε περισσότερα για την acos εδώ https://acos.gr/

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.