Τα νέα των μελών μας

Acos: “Αναγέννηση Δέρματος & Πλανήτη μια ταυτόσημη έννοια”

 

 undefined

 

Με στόχο τόσο την Αναγέννηση του δέρματος όσο του πλανήτη και της κοινωνίας, η [comfortzone], δίνει το σύνθημα για την επομένη δεκαετία η οποία θα είναι καθοριστική όχι μόνο για να μειώσουμε το αποτύπωμα μας αλλά και για να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του πλανήτη  πριν να είναι πολύ αργά. 

Στην Acos γνώμονας μας είναι η αντιπροσώπευση ethic, premiumbrands, και με ιδιαίτερη περηφάνια παρουσιάζουμε την Sacred Nature, βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας για τη [comfort zone].

 

undefined

 

Η νέα βιολογική σειρά, κατάλληλη για vegan, με φυσικά δραστικά συστατικά που προέρχονται από την αναγεννητική γεωργία και τηρώντας τα αυστηρά πρότυπα πιστοποίησης CosmosOrganic & Natural, Ecocert και EWG verified ECO θέτει νέα πρότυπα στη βιώσιμη ομορφιά. 

Μία σειρά Εμπνευσμένη από τον Επιστημονικό κήπο, με περισσότερα από 6.000 φυτά, όπου ηθική και αισθητική συνυπάρχουν σε αρμονική ισορροπία, βασισμένη σε βιο-αναγεννητικές φόρμουλες για το πρόσωπο και το σώμα, με ειδικά βιοτεχνολογικά μόρια, για την φροντίδα και προστασία του δέρματος έναντι των περιβαλλοντικών επιθέσεων και την ενεργοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ισορροπία και ανθεκτικότητα του, καθώς και την ενίσχυση της παρατεταμένης νεότητας.

undefined

 

Πρόκειται για προϊόντα που προσφέρουν στους επισκέπτες πολυτελών spa, προηγμένη φροντίδα περιποίησης, με ορατά αποτελέσματα, μέσα από εξαιρετικές εμπειρίες ritual ομορφιάς, από επαγγελματίες θεραπευτές που καθοδηγούνται από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Acos.  

Ο οικολογικός-σχεδιασμός εγγυάται ότι σε όλο του το  εύρος του είναι αρνητικός σε CO2, με παραγωγή από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πλήρη ανιχνεύσιμη αλυσίδα εφοδιασμού, καθώς και το ιδιόκτητο έργο αντιστάθμισης CO2 Ethio Trees με κοινωνικές προεκτάσεις. Μέρος των κερδών της δωρίζεται για την υποστήριξη έργων περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας μέσω της πρωτοβουλίας 1% για τον πλανήτη. 

Στην Acos μας αρέσει και οφείλουμε  να μεταφέρουμε τα λόγια του ιδρυτή της Davines  Davide Pollati.

«Πρέπει να ξαναγράψουμε την πρόοδο. Ένα προϊόν πρέπει να είναι μέρος της λύσης, αντί για μέρος του προβλήματος αυτό σημαίνει να αγκαλιάσουμε την αναγέννηση και να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο που διατυπώνουμε, επιλέγουμε και σχεδιάζουμε τα συστατικά στις σειρές  μας».

Δρ. Davide Bollati, Ιδρυτής

Μάθετε περισσότερα στο www.acos.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο