Τα νέα των μελών μας

Achilleas Hotel: Εγκαίνια του ανακαινισμένου ξενοδοχείου Achilleas Hotel στο Σύνταγμα

 undefined

 

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου ξενοδοχείου Achilleas Hotel στο Σύνταγμα, που ανήκει στον Όμιλο ξενοδοχείων TourHotel.gr με συνολικά 4 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Πελοπόννησο.

undefined

Επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού, ξενοδόχοι, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και πρακτορείων, συνεργάτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προσήλθαν για να εκφράσουν τις ευχές τους και να ξεναγηθούν στους φιλόξενους και ζεστούς χώρους του ξενοδοχείου. Τα ευρύχωρα, τετράκλινα δωμάτια, χαρακτηριστικά του Ξενοδοχείου Αχιλλέας, που μπορούν να φιλοξενήσουν μια τετραμελή οικογένεια ή παρέα φίλων έκλεψαν τις εντυπώσεις.

 undefined

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας που πλημμύριζε το χώρο με τζαζ μελωδίες μέχρι αργά το βράδυ. 

undefined

Οι προσκεκλημένοι εισέπραξαν τον αέρα ανανέωσης και τη φρεσκάδα του ανακαινισμένου ξενοδοχείου και αποχώρησαν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της ανακαίνισης, που στόχο έχει να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. 

undefined

 

undefined

 

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο site του Ξενοδοχείου για περισσότερες φωτογραφίες: 

www.achilleashotel.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο