Τα νέα των μελών μας

Academias Hotel: Το Academias Hotel & to NYX Rooftop Ηospitality Partners του Τaste of Athens!

undefined 

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ επανέρχεται στην Aθήνα στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου προσφέροντας 4 ημέρες απόλαυσης.

Το Academias Hotel και το εστιατόριο ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion δεν θα μπορούσαν να λείψουν και συμμετέχουν ως Ηοspitality Partners της διοργάνωσης όπου θα παρουσιαστεί η ελίτ της Ελληνικής γαστρονομικής και εστιατορικής σκηνής.

Διάσημοι chef, 10 από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας και τα πιο cool γαστρονομικά πρότζεκτ σε περιμένουν να τα απολαύσεις στην καρδιά της Αθήνας.

undefined

Φέτος μάλιστα κάθε βράδυ έχει στηθεί κεντρικό Entertainment Stage για να φιλοξενήσει live από μεγάλα ονόματα της μουσικής, ενώ από νωρίς γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί πλαισιώνουν με την μουσική τους το φεστιβάλ.

Τέλος όσοι κλείσουν VIP εισιτήρια θα έχουν την δυνατότητα να να απολαύσουν την εμπειρία του Taste of Athens στο Aegean VIP Lounge – προσομοίωση του AEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας – που έχει στηθεί στο περιστύλιο του Ζαππείου. Aποκλειστικά happenings, wine & cocktail Masterclasses είναι κάποια από τα πολλά προνόμια που μπορεί κάποιος να απολαύσει!

undefined

Κλείστε τα εισιτήριά σας για αυτό το μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι εδώ:

Follow the event at Instagram

Tags: #tasteofathens #academiashotel #nyxrooftop

undefined
Academias Hotel, Autograph Collection by Marriott International
Οδός Ακαδημίας 38 & Ομήρου,
Αθήνα 106 72 – Ελλάδα
Τηλ.: +30 210 3670000
Εmail: info@academiashotel.com
www: www.academiashotel.com
Instagram: Academias Hotel
NYX Japanese Fusion Gastrobar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο