Τα νέα των μελών μας

ΑΑΔΕ: To “Ευχαριστώ” της ΑΑΔΕ σε λογιστές, επιχειρήσεις και πολίτες

 

undefined

 

Όπως για κάθε μικρό ή μεγάλο, δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό και επιχείρηση, αλλά και για κάθε οικογένεια, το 2020 αποτέλεσε για την ΑΑΔΕ μία χρονιά διαρκών προκλήσεων που απαίτησε συνεχή ευελιξία, δημιουργικότητα και προσαρμοστικότητα. Αξιοποιώντας κάθε εργαλείο που μας προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες πετύχαμε τόσο να διαχειριστούμε τα αναγκαία δημόσια έσοδα, όσο και τις συνεχείς ενισχύσεις και επιστροφές που δόθηκαν για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων δοκιμασιών. Μολονότι τα στοιχεία είναι πολλά, η επιτυχία αυτή δεν είναι της ΑΑΔΕ αλλά όλων όσων καθημερινά συνεργαζόμαστε μέσα από την ΑΑΔΕ: το προσωπικό και τα στελέχη του οργανισμού μας, τους λογιστές με την καθοριστική τους καθημερινή συμβολή, μέχρι την κάθε επιχείρηση, τον έμπορο, τον επαγγελματία και τον πολίτη ξεχωριστά.

Η πανδημία, έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΑΑΔΕ δεν είναι απέναντι από τον πολίτη, τον λογιστή και την επιχείρηση, αλλά είναι μέρη του ίδιου μηχανισμού.

Με την ευχή το νέο έτος να είμαστε όλοι δυνατοί και υγιείς, συνεχίζουμε μαζί και σας ευχαριστούμε! 

https://www.youtube.com/watch?v=HZ1-mvm_Pic

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο