Τα νέα των μελών μας

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ): Γιατί κάθε επιχείρηση χρειάζεται έναν Απινιδωτή (ΑΕΑ);

🔻 Ξαφνική καρδιακή ανακοπή μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. 

Άτομα όλων των ηλικιών – από βρέφη έως έφηβους έως ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας – μπορεί να εμφανίσουν αιφνίδια καρδιακή ανακοπή χωρίς προειδοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε εσάς ή σε κάποιον που βρίσκεται κοντά σας, ενώ είστε στη δουλειά, στο γυμναστήριο, σε ένα εστιατόριο ή οπουδήποτε υπάρχουν άνθρωποι.

Επομένως, είναι σημαντικό όλες οι επιχειρήσεις και οι δημόσιοι χώροι να είναι προετοιμασμένοι, με έναν ΑΕΑ.

🔻Χωρίς τη χρήση ΑΕΑ, τα περισσότερα θύματα καρδιακής ανακοπής δεν θα επιβιώσουν. Οι μελέτες και αναλύσεις δεδομένων δείχνουν:

Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν από καρδιακή ανακοπή εάν ένας περαστικός χρησιμοποιεί απινιδωτή μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

1.700 επιπλέον ζωές σώζονταν κάθε χρόνο (2011-2015) στις ΗΠΑ από τη χρήση απινιδωτών από παρευρισκόμενους.

Κάθε λεπτό μετράει κατά την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή. Για κάθε λεπτό που καθυστερεί η απινίδωση, οι πιθανότητες επιβίωσης μειώνονται κατά 10%. Μετά από 10 λεπτά, η επιβίωση σε ενήλικες είναι απίθανη.

🔻Οι ΑΕΑ είναι πολύ απλοί στη χρήση

Εκπαιδευμένοι και ανεκπαίδευτοι περαστικοί μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής. Οι ΑΕΑ έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε μπορεί να ακολουθήσει οπτικές και φωνητικές οδηγίες.

Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και άλλοι παρευρισκόμενοι μπορούν γρήγορα να αναλάβουν δράση και να προσφέρουν μία σωτήρια απινίδωση, ακόμα κι αν δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ΑΕΑ.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα  απινιδωτών στην αγορά που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό της  επιχείρησής σας. Αν και υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη, η αλήθεια είναι ότι ο καλύτερος Απινιδωτής, είναι ο πλησιέστερος!!

🔻 Σώστε μια ζωή! Προμηθευτείτε έναν Απινιδωτή Zoll AED Plus μαζί με:

✅ Online Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στο πρόγραμμα “Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Ενήλικες” για 5 άτομα

✅ Καμπίνα απινιδωτή με συναγερμό

✅ Σταθμό Trauma με Kit αιμορραγιών & εγκαυμάτων

✅ Συσκευή Αντιμετώπισης Πνιγονής LifeVac

            

                   

Σαν ΕΚΥΖ, εδώ και 20 χρόνια, στηρίζουμε την προσπάθεια τοποθέτησης ΑΕΑ σε χώρους εργασίας. Δείτε περισσότερα www.ekyz.gr

🥇 Ημιαυτόματος Εξωτερικός απινιδωτής Zoll AED Plus:

🔻 Διαθέτει οθόνη οδηγιών με εικόνες,

🔻Διατίθεται με 1 ηλεκτρόδιο που περιέχει μετρονόμο με οδηγίες για σωστή εκτέλεση ΚΑΡΠΑ – διάρκεια ζωής 5 χρόνια,

🔻 Μπαταρίες Εμπορίου με φθηνό κόστος – διάρκεια ζωής 5 χρόνια,

🔻Ανατροφοδότηση ΚΑΡΠΑ: Ήχος (στάνταρ),

🔻 Μεγάλη ανθεκτικότητα IP55,

🔻 Θήκη προστασίας και μεταφοράς, 

🔻 Μοντέλο που διαθέτει το ΕΚΑΒ.

✅ Καμπίνα Απινιδωτή

🔻Εσωτερικού χώρου, με συναγερμό 100db
🧰 Φαρμακείο TRAUMA Πρακτικό και εξαιρετικά λειτουργικό φαρμακείο για όλους τους χώρους εργασίας, επαγγελματικών σκαφών και κατοικίας.  Τοποθετείται σε τοίχο (περιέχονται τα άγκιστρα κρέμασης) και διαθέτει χειρολαβή για χρήση ως φορητό φαρμακείο τύπου τσάντας με αντανακλαστικές ταινίες για άμεσο εντοπισμό σε σκοτεινό περιβάλλον.  Αποτελείται από άκαμπτο πλαίσιο (ύφασμα Cordura 1000D αδιάβροχο με εσωτερική ενίσχυση PVC) και 2 αποσπώμενα τσαντάκια Κιτ αντιμετώπισης αιμορραγίας και εγκαυμάτων με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά.

👪 Συσκευή αντιμετώπισης πνιγμονής LifeVac:

🔻Εγκεκριμένη και πιστοποιημένη από παγκόσμιους ιατρικούς φορείς (FDA/MHRA) ιατρική συσκευή.

🔻Δεν απαιτείται εκπαίδευση. Εφαρμόζεται σε 3 απλές κινήσεις.

🔻Ασφαλής και αποδεδειγμένα αποτελεσματική.

🔻 Εφαρμόζεται σε όλους (βρέφη, παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους).

🔻 Συνιστάται η ύπαρξη της συσκευής για λόγους ασφαλείας σε τουριστικά καταλύματα και χώρους εστίασης.

💡 Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Τα Online Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών του Ε.Κ.Υ.Ζ πραγματοποιούνται ασύγχρονα με  24/7 πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και κατόπιν γραπτής εξέτασης online, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και άλλα προϊόντα πρώτων βοηθειών του ΕΚΥΖ επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο www.ekyz.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 421551 και με email στο info@ekyz.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε τη προσφορά: https://ekyz.gr/contact-ekyz/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο