Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Εκδηλώσεις για την γέννηση στη Ταυτόχρονη Διερμηνεία

 undefined

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τη Δίκη της Νυρεμβέργης, η Διεθνής Ένωση Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC) Ελλάδος και Κύπρου οργανώνει σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen.

Η ELIT Language Services συμμετέχει ως διοργανωτής και Χορηγός της Έκθεσης (2-20 Νοεμβρίου) και του Διεθνούς Συνεδρίου (Παρασκευή 13 Νοεμβρίου) με τα οποία ο επισκέπτης ξαναζεί την Ιστορία μέσω της ιστορίας της διερμηνείας, από τη ζοφερή πραγματικότητα της Νυρεμβέργης ως τις συνόδους κορυφής της ΕΕ, τα πεδία των μαχών και τα κέντρα υποδοχής προσφύγων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: https://www.goethe.de/ins/gr/el/ver.cfm?fuseaction=events.detail&event_id=20620128 

H ELIT Language Services σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε 7 γλώσσες

Η ELIT Language Services και το διεθνές της δίκτυο Calliope Interpreters ενισχύουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυοη ιστοσελίδα www.calliope-interpreters.org είναι πλέον διαθέσιμη σε επτά γλώσσες.

Το Calliope, το Παγκόσμιο Δίκτυο Συμβούλων-Διερμηνέων της AIIC, ιδρύθηκε το 2000 από τους πιο πεπειραμένους Συμβούλους-Διερμηνείς της AIIC διεθνώς με σκοπό την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας πολύ υψηλής ποιότητας.

Η ELIT Language Services καλύπτει αποκλειστικά για λογαριασμό του Calliope την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Μάλτα και τις περισσότερες χώρες της Ν.Α. Ευρώπης και αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο και ισχυρό selling point για κάθε οργανωτή συνεδρίων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο