Μάρθα Κεσίσογλου

Μάρθα Κεσίσογλου

H Μάρθα Κεσίσογλου είναι στέλεχος στον χώρο του Στρατηγικού Μάρκετινγκ, της Επικοινωνίας και της Εταιρικής Υπευθυνότητας (ESG).

Η προϋπηρεσία της περιλαμβάνει διευθυντικές θέσεις στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την Τράπεζα NovaBank/ Millennium bcp, την Τράπεζα Πειραιώς και την Τράπεζα Eurobank, όπου ως την άνοιξη του 2021 ήταν Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Wholesale Banking, Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της έχει χειριστεί όλο το φάσμα εταιρικής και μάρκετινγκ επικοινωνίας (εταιρικές σχέσεις, διαχείριση κρίσεων, σχέσεις με τα ΜΜΕ, εταιρική εικόνα, σχέσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη, προιοντικό μάρκετινγκ λιανικής, μεγάλων εταιρειών και υψηλού προφίλ ιδιωτών, μάρκετινγκ start up εταιριών, στρατηγικές συνεργασίες, διαφήμιση, εταιρική κοινωνική ευθύνη – αειφορία και ESG μετασχηματισμός, μεγάλης κλίμακας χορηγίες). Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων (B.Sc.) από το Deree College και μεταπτυχιακό τίτλο (MA) στην Κοινωνιολογία από το University of Kent. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο