Τα νέα των μελών μας

Variety Cruises: Η Variety Cruises αναδεικνύεται χρυσή νικήτρια στην κατηγορία ”Small Ship Cruising in Greece” στα Tourism Awards 2016

 undefined

 

Με μεγάλη ικανοποίηση, σας ανακοινώνουμε πως η εταιρία μας VARIETY CRUISES απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά,  χρυσό βραβείο στην κατηγορία του Θαλάσσιου Τουρισμού – Κρουαζιέρας, και  συγκεκριμένα για την υποκατηγορία  «Small Ship Cruising in Greece», κατά τη διάρκεια της τελετής των Tourism Awards 2016 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Μέσα στο 2016 η VARIETY CRUISES προσφέρει  6 διαφορετικά προγράμματα κρουαζιέρας στην Ελλάδα που αναδεικνύουν τόσο τα κοσμοπολίτικα αλλά και τα λιγότερο δημοφιλή λιμάνια και μνημεία του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους και της ηπειρωτικής χώρας, προβάλλοντας τη φιλοξενία, τις γεύσεις, και τον πολιτισμό της Ελλάδας στους ξένους επισκέπτες.   

Καθώς η ζήτηση για την ειδική μορφή τουρισμού Small Ship Cruising αυξάνεται ραγδαία παγκοσμίως, η προβολή και ανάπτυξη του Small Ship Cruising στην Ελλάδα από μία ελληνική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, ανοίγει τον δρόμο σε ξένες εταιρείες που επιχειρούν ανταγωνιστικά στην Ελλάδα, τονώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κλάδο στο σύνολο του και την εθνική οικονομία της χώρας μας.

undefined

Η εταιρεία VARIETY CRUISES

Η 100% Ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1968. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGA YACHTS 4-5 αστέρων,  χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια. 

Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2016-2017 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Βραζιλία με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξανά ταξιδέψει στο σύντομο μέλλον. 

undefined

Το βραβείο παρελήφθη από τον Εμπορικός Διευθυντή της VarietyCruises, κ  Διογένη Βενετόπουλο (στα αριστερά)

Σχετικά με τα Tourism Awards 2016:

Τα Tourism Awards 2016 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 27μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο