Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τον αμερικανικό κολοσσό της Τεχνητής Νοημοσύνης DataRobot πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παροχή υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης, την αμερικανική DataRobot πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση αλλά και τη διεθνή της αναγνώριση.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία επέλεξε τον κορυφαίο ελληνικό φορέα για πιστοποίηση με βάση το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013. Πρόκειται για μια πιστοποίηση που αφορά στην «καρδιά» των δραστηριοτήτων της DataRobot, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την αξία των επιθεωρήσεων που πραγματοποίησαν τα εξειδικευμένα στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στις εγκαταστάσεις της DataRobot στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η DataRobot, με έδρα τη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών συγκαταλέγεται στις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης παγκοσμίως με βάση το Forbes και κατέχει την 36η θέση στη λίστα του περιοδικού για τις “Top Private Cloud Companies in the World”. Ιδρύθηκε το 2012 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1.000 εργαζομένους, ενώ βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας αναφορικά με τις εξελίξεις στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Machine Learning με την αξία της να εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2020 η εταιρεία «σήκωσε» επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 270 εκατ. δολαρίων ενόψει και των πλάνων εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο.

undefined

Ο κ. Ζαφείριος Κόβρας, IT & IS Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανέφερε: «Ήταν μεγάλη τιμή για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) να συνεργαστεί με μια πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας όπως η DataRobot και μεγάλο προνόμιο να παρέχουμε τις υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης σε έναν τόσο περίπλοκο και μεγάλο Οργανισμό. Η συγκεκριμένη επιθεώρηση καταδεικνύει την έκταση των υπηρεσιών και της τεχνογνωσίας του Φορέα μας, όταν μια εταιρεία όπως η DataRobot μας επιλέγει ως συνεργάτη».

Σχετικά με την TÜHELLAS (TÜNORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο