Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Προγράμματα πιστοποίησης επιστημόνων από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

Στο πλευρό των επιστημόνων που πλήττονται από τον κορονοϊό (Covid-19) βρίσκεται η TÜHELLAS (TÜNORD) προσφέροντας μια σειρά από σχήματα πιστοποίησης μέσω των οποίων οι ωφελούμενοι  λαμβάνουν το εκπαιδευτικό επίδομα των 600€.

Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι να επιτευχθεί βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων, προσαρμογή των επιστημονικών κλάδων στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και απόκτηση τεχνογνωσίας αλλά και η απόκτηση Πιστοποιητικού για τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν.

Η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται συνολικά σε 180.000 επαγγελματίες-επιστήμονες, που τυγχάνουν άμεσης υποστήριξης λόγω της μείωσης της επαγγελματικής τους ύλης λόγω της πανδημίας του COVID-19 και εντάσσονται στους εξής κλάδους:

• δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές

• μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων

• οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως

• εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων

• ιατροί όλων των ειδικοτήτων

• ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

Σημειώνεται επίσης ότι ο ωφελούμενος λαμβάνει και εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 600€ ενώ η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο σύμφωνα με όσα προβλέπει η πράξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ».

Η TÜHELLAS (TÜNORD) διαθέτει σχετικά σχήματα πιστοποίησης διαπιστευμένα κατά ISO/IEC 17024 και online σύστημα επιτήρησης “THEOre ΤΡ” και συνεπώς καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης δράσης.

Οι ειδικότητες/σχήματα που διαθέτει είναι:

Αντικείμενο 1: Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

Σχήμα: Στέλεχος Προστασίας Δεδομένων DPO

Αντικείμενο 3: Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

Σχήμα: Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου – ECommerce

Αντικείμενο 10: Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Σχήμα: Ειδικών συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – socialmediamarketing

Χρήσιμες πληροφορίες για όσου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση:

• Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας και η εκπαίδευση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30.04.2020 ενώ η πιστοποίηση μέχρι τις 31.05.2020.

• Το εκπαιδευτικό επίδομα του ωφελούμενου είναι 600€, και η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων από την TÜVHELLAS (TÜVNORD) είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

• Ο ωφελούμενος μπορεί να ακολουθήσει δύο διαδικασίες για να συμμετάσχει στη δράση:

Τη Διαδικασία Α, όπου η συμμετοχή και ενημέρωσή του για τη δράση, γίνεται ευθέως από τον ίδιο, μέσα από το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr)

Τη Διαδικασία Β, όπου εξουσιοδοτεί τον πάροχο κατάρτισης της επιλογής του (όπως για παράδειγμα www.apopsi.education/product/voucher-epistimonwn/), προκειμένου ο πάροχος κατάρτισης, αντί του ιδίου και κατ’ εντολή του να πράξει τα δέοντα.

  • Η προθεσμία υποβολής για τη διαδικασία Α άρχισε την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου ενώ για τη διαδικασία Β άρχισε από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020.
  • Ο κάθε ωφελούμενος υποχρεούται να επιλέξει ένα αντικείμενο κατάρτισης κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής του στη Δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων της TÜHELLAS (TÜNORD) στο email: peoplecertification@tuvnord.com (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Πένυ Κοσμέτου) 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο