Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ετήσια Συνάντηση Επιθεωρητών Τροφίμων του TÜV NORD GROUP

undefined

 

Στο Ηράκλειο Κρήτης, και για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας, πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), η ετήσια συνάντηση των επιθεωρητών συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων του TÜV NORD GROUP ανά τον κόσμο. Στόχος της συνάντησης υπήρξε η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων και η παρουσίαση των εμπειριών από την παγκόσμια αγορά. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφείο για περισσότερα από δώδεκα χρόνια.

Στο πλαίσιο της διήμερης συνάντησης συζητήθηκαν από τους επιθεωρητές θέματα για την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων, για τα συστήματα πιστοποίησης (HACCP, FSSC, BRC, IFS, ISO 22000) ως απαραίτητο εργαλείο για την εμπορία, την προώθηση και εξαγωγή των τροφίμων, – οι απαιτήσεις των αγοραστών και των retailers, οι απαιτήσεις της νομοθεσίας αναφορικά με την επισήμανση, τον έλεγχο και την αξιοπιστία των φορέων και των πιστοποιητικών καθώς και οι απαιτήσεις των φορέων διαπίστευσης που είναι αρμόδιοι για την αδειοδότηση των φορέων πιστοποίησης.

Το πρόγραμμα της συνάντησης των επιθεωρητών του TÜV NORD GROUP περιλάμβανε επίσης επίσκεψη στην εταιρία ΚΡΙΒΕΚ που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία, τυποποίηση και διανομή νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, πουλερικών, προϊόντων κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Η ΚΡΙΒΕΚ μάλιστα φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της τους 25 επικεφαλής επιθεωρητές οι οποίοι προέρχοντας από τη Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιράν, Αίγυπτο και Ελλάδα. Ακολούθησε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού ενώ δόθηκε δείπνο στο ξενοδοχείο APOLLONIA BEACH RESORT & SPA, όπου διέμεναν όλοι οι προσκεκλημένοι, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Σάββα Πελτέκη.

 

undefined

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα που αντιπροσωπεύουν τον παραγωγικό ιστό της Κρήτης, τα οποία προσέφεραν ευγενικά οι πιστοποιημένες από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) εταιρίες:

  • ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
  • Φούρνος Ντουρουντούς – ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ Ν. & ΑΦΕΣ ΟΕΒΕ
  • PHYSIS – Γ. ΒΟΣΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • ΑΒΕΑ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο