Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η TÜV AUSTRIA HELLAS, συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση στο Hotel Akti & Apartments στο Μόλυβο της Λέσβου

 undefined

 

Στο Hotel Akti & Apartments διοργανώθηκε το Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 και ώρα 21.00 στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η σημασία της πιστοποίησης των τουριστικών καταλυμάτων και η υπεραξία που δίνουν στο τουριστικό προϊόν». 

Ο Δ/ντής του Παραρτήματος Β. Αιγαίου & Υπεύθυνος του Τμήματος Βιολογικών Προϊόντων της TÜAUSTRIA HELLAS, κος Δημήτρης Γραμματής παρουσίασε τις διαδικασίες για την κατάταξη κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών σύμφωνα με το εν ισχύ νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και την πιστοποίηση εναρμονισμένη με τις υπηρεσίες, τη δομή και τη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων καθώς και τις απαιτήσεις της αγοράς. Στη εκδήλωση εκπροσωπήθηκε και η ’Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε’ όπου η κα Κατερίνα Μωραϊτάκη παρουσίασε το Σχήμα Πιστοποίησης «We do local», ένα πρότυπο πιστοποίησης τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων που δημιουργήθηκε με όραμα για να πιστοποιεί επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική παραγωγή και οικονομία και προάγουν την ελληνική φιλοξενία. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ένα φιλικό κλίμα όπου επικράτησε ο διάλογος και επιλύθηκαν απορίες ενώ προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα, κρασί και ούζο από ντόπιους παραγωγούς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο