Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε τη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε. με το σχήμα πιστοποίησης ΟΚ Recycled

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης της ΔΕΛΤΑ, με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης ΟΚ Recycled.

H πιστοποίηση αφορά σε περίπου 30 διαφορετικά προϊόντα της ΔΕΛΤΑ, για τα οποία χρησιμοποιείται 90% ανακυκλωμένο χαρτί και 10 διαφορετικά προϊόντα, για τα οποία χρησιμοποιείται 35% ανακυκλωμένο πλαστικό. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία εξοικονόμησε 32 τόνους παρθένου χαρτιού και 30 τόνους παρθένου πλαστικού, συμβάλλοντας έμπρακτα στο όραμα μιας βιώσιμης ανάπτυξης και προωθώντας μια φιλική προς το περιβάλλον κατανάλωση.

Η υψηλού κύρους πιστοποίηση ΟΚ Recycled με την υπογραφή του κορυφαίου Οργανισμού TÜV AUSTRIA Hellas, η οποία βασίζεται στον έλεγχο ισοζυγίου μάζας και στην ιχνηλασιμότητα των ανακυκλωμένων υλικών, απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, όπου οι καταναλωτές αναζητούν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, παρέχοντας αξιοπιστία στις περιβαλλοντικές προδιαγραφές των οργανισμών και αναβαθμίζοντας το περιβαλλοντικό προφίλ των εταιρειών και των παραγωγών.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης OK Recycled είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) με αναγνώριση και αποδοχή σε διεθνές επίπεδο.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων & Βιωσιμότητας της ΔΕΛΤΑ, Κώστας Μεφσούτ, δήλωσε: «Βασική μας προτεραιότητα στη ΔΕΛΤΑ είναι η υλοποίηση μιας φιλόδοξης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε μια περίοδο όπου η κλιματική αλλαγή επηρεάζει το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας στα τρόφιμα, αναπτύσσουμε δράσεις και πρωτοβουλίες μείωσης του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να προσφέρουμε στους καταναλωτές τρόφιμα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που σέβονται τις αρχές της αειφορίας και της υπεύθυνης καινοτομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA Hellas μας γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη ώστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς». 

Η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Ποιότητας & Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas, κα Μ. Αγαπητού, δήλωσε: «Η TÜV AUSTRIA Hellas αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της βρίσκεται στο πλευρό αναγνωρισμένων Οργανισμών και Εταιρειών, όπως η ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., που κάνουν πράξη την ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος. Στην TÜV AUSTRIA Hellas μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών με πολλαπλασιαστική αξία, όπως το διαπιστευμένο “ΟΚ Recycled”, στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας, προωθώντας το όραμα της αειφορίας, με σεβασμό στο Περιβάλλον και την Κοινωνία». 

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων, τη νομοκανονιστική συμμόρφωση, τις εργαστηριακές αναλύσεις/ δοκιμές, την πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων καθώς και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για ψηφιακές εκπαιδεύσεις. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ. 

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Σχετικά με τη ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ είναι μια εταιρεία τροφίμων που δραστηριοποιείται στον χώρο της καλής διατροφής, η οποία εδώ και πάνω από 70 χρόνια προσφέρει ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού της χώρας, και ταυτόχρονα προάγουν διεθνώς το ευ ζην της ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει γάλα, γιαούρτι, χυμούς, παγωμένο τσάι, φυτικά και τυροκομικά προϊόντα, έχοντας ηγετική παρουσία σε πολλούς από τους τομείς δραστηριοποίησής της. Η ΔΕΛΤΑ, πάντοτε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και τη χρηστή διακυβέρνηση, δημιουργεί επιπρόσθετη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εθνική οικονομία και ευημερία της χώρας. Η ΔΕΛΤΑ αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου Vivartia. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://delta.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο