Τα νέα των μελών μας

Οινότρια Γη: <>, το Κυριακάτικο lunch στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.

Με νέες και τολμηρές δραστηριότητες, ξαναεμφανίζεται στην επικαιρότητα για τους φίλους του κτήματος, ο Κώστας Λαζαρίδης. Σήμερα λοιπόν και έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στα προϊόντα της αμπέλου όπως οι γνωστές οικογένειες κρασιών Αμέθυστος και Chateau Julia, δημιουργεί και παρουσιάζει αυτή την πρωτοποριακή ιδέα. Την «Απόδραση της Κυριακής» στα όρια της πρωτεύουσας!

Έπειτα από το πρόσφατο εγχείρημα της Οινότριας Γης στο Καπανδρίτι Αττικής και μακριά από την οικεία Δράμα, το συγκρότημα αυτό αναπτύσσεται με την «Απόδραση της Κυριακής». Πρόκειται για το Κυριακάτικο lunch που έρχεται να συμπληρώσει τις υπόλοιπες δυνατότητες του πολυχώρου της Οινότριας Γης όπως τα επισκέψιμα μουσεία οίνων και αποσταγμάτων, τους χώρους παλαίωσης βοτανικού ξυδιού, τα υπόγεια κελάρια, τα σεμινάρια οινογνωσίας, τους χώρους επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, την εκκλησία του κτήματος για τέλεση μυστηρίων και το αμφιθέατρο μουσικών και θεατρικών δρωμένων. Η μόνιμη ομάδα των chef του κτήματος συνθέτουν απίθανες γαστρονομικές δημιουργίες μοντέρνας Μεσογειακής κουζίνας στο buffet του lunch κάθε Κυριακή μεσημέρι, οι οποίες ασφαλώς συνοδεύονται αρμονικά με τα υπέροχα κρασιά του Κτήματος. Η «Απόδραση της Κυριακής» αποτελεί μια ξεχωριστή γαστρονομική και οινική εμπειρία συνδυάζοντας την χαλάρωση στο όμορφό μας περιβάλλον.
 
Για πρώτη φορά ένας τέτοιος πολυχώρος, μπορεί και συνδυάζει την Απόδραση από την καθημερινότητα ταυτόχρονα με την αποφυγή του πολύβουου κέντρου της Αθήνας λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά,  για όσους βέβαια θέλουν να ζήσουν την φιλοσοφία του «ευ ζην».

 Για συμπληρωματικές πληροφορίες και για την διαδρομή μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας www.oenotria-gi.gr όπως επίσης για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για κρατήσεις στην “Απόδραση της Κυριακής”, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22950-52213/4 με την κυρία Μαρία Καμπούρογλου ή την κυρία Κατερίνα Σιαμαντά, από Δευτέρα έως Σάββατο μέχρι τις 20.00 και Κυριακή 9.00 με 12.00.

       

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο