Τα νέα των μελών μας

Metaxa Hospitality Group: Έξι νέες Διεθνείς Διακρίσεις στα World Travel Awards

 

undefined

 

Έξι νέα βραβεία απέσπασε το Metaxa Hospitality Group και τα ξενοδοχεία του Creta Maris Beach Resort και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa κατά την τελετή βράβευσης των World Travel Awards.

Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με τα βραβεία ‘‘Greece’s Leading All-Inclusive Resort 2021’’και ‘‘Greece’s Leading Beach Resort 2021’’. Το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βραβεύτηκε για τέταρτη και πέμπτη συνεχή χρονιά αντίστοιχα στις κατηγορίες ‘‘Greece’s Leading Island Villas 2021’’και ‘‘Greece’s Best Resort Spa 2021’’, ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία ‘‘Europe’s Leading Boutique Resort 2021’’.

undefined

Μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο αποτέλεσε το βραβείο ‘‘Greece’s Leading Hotel Group 2021’’, το οποίο έλαβε για πρώτη φορά, σε ένδειξη του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της φιλοξενίας. Οι νέες διακρίσεις έρχονται να συμπληρώσουν τα τέσσερα βραβεία που έλαβε το Metaxa Hospitality Group πριν από λίγες ημέρες κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards.  

undefined

Ο CEO της Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την διοργάνωση των World Travel Awards για αυτές τις διακρίσεις. Kάθε βραβείο είναι χαρά, ευθύνη και δέσμευση να συνεχίσουμε δυναμικά να παρέχουμε υψηλού επιπέδου, αυθεντική φιλοξενία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες». 

undefined

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις, Όμιλος ξενοδοχείων. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, η οποία έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Group Marketing & PR Director, Metaxa Hospitality Group, 6972 441449, konstantinos.triantafillis@metaxahospitality.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο