Τα νέα των μελών μας

Μεγάλη Βρεταννία: Grande Bretagne & King George: 2η Ποδηλατοδρομία για την UNICEF

 

 

  

Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα της Starwood μέσω του οποίου Ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη με διάφορες ενέργειες, προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF. Γι’ αυτό το λόγο διοργανώσαμε με την βοήθεια μιας ομάδας εθελοντών συνεργατών των Ξενοδοχείων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την 2η Ποδηλατοδρομία, Road to Awareness – Athens 2014 την Κυριακή 16/11/2014, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για όλο το διάστημα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2014.

Κύριο μήνυμά μας:

«… Και σε αυτή την ποδηλατοδρομία μια ομάδα ΞΑΝΑ τρέχει για καλό σκοπό.  Συγκεντρώνουμε εθελοντικές εισφορές για τη UNICEF και τα Παιδιά του Κόσμου.»

Την περσινή χρονιά ακολουθήσαμε μια διαδρομή προς τα νότια προάστια, περνώντας κάτω από την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο και το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, σε μια διαδρομή 30 χλμ.  Φέτος κατευθυνθήκαμε προς τα βόρεια, περνώντας από την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και το Ολυμπιακό Στάδιο σε μια αντίστοιχη διαδρομή 32 χλμ. Σημείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Συντάγματος απέναντι από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George και  βασικοί στόχοι της εκδήλωσής μας ήταν:

1. H ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρία μας, και

2. H υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτή του προγράμματος της Starwood για τη UNICEF.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο