Τα νέα των μελών μας

LG: Η LG παρουσιάζει τη νέα λύση οικιακού κλιματισμού με μοναδικό σχεδιασμό και ασυναγώνιστη τεχνολογία

undefined

 

Η LG Electronics (LG) εντυπωσιάζει ξανά τον κλάδο του οικιακού κλιματισμού με το νέο και αναβαθμισμένο κλιματιστικό ART COOL. Διαθέτοντας μια σειρά από ‘έξυπνα’ χαρακτηριστικά και μοναδικό σχεδιασμό, το ARTCOOL ενσωματώνει στοιχεία υψηλής αισθητικής προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις ενώ λειτουργεί ως πόλος έλξης σε οποιοδήποτε κομψό και σύγχρονο σαλόνι. 

Ο καλαίσθητος σχεδιασμός του νέου κλιματιστικού ARTCOOL αποπνέει εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και πολυτέλεια συμπληρώνοντας μοναδικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Η επίπεδη, σε μαύρο χρώμα, εξωτερική όψη που παραπέμπει σε καθρέφτη και το αντίστοιχο πλαίσιο που κυριαρχούν στη μπροστινή πλευρά της συσκευής προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στον ήδη εντυπωσιακό σχεδιασμό του, μετατρέποντάς το στην ιδανική επιλογή για χώρους υψηλής αισθητικής. 

Ο DUAL Inverter Compressorτου ART COOLκαταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ παρέχει ταυτόχρονα 40% ταχύτερη ψύξη σε σχέση τα συμβατικά οικιακά κλιματιστικά[1]. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία της LG επιτρέπει στο ΑRTCOOL να λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης χωρίς να τον ενοχλεί ο ήχος του κλιματιστικού. Επίσης, η διάρκεια ζωής και η αξιοπιστία του συμπιεστή πιστοποιούνται από τη δεκαετή εγγύηση που τον συνοδεύει. Η συσκευή είναι επιπλέον εξοπλισμένη με τη λειτουργία Active Energy Control, η οποία ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα του κινητήρα του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τα κατάλληλα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και ψύξης. 

undefined

Το ART COOL ενσωματώνει στα χαρακτηριστικά του και τη λειτουργία Ιονιστή (Ionizer), μέσω της οποίας απελευθερώνονται έως τρία εκατομμύρια ιόντα που δεσμεύουν τα επιβλαβή σωματίδια και τα αποστειρώνει αποτελεσματικά εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα και τις οσμές που υπάρχουν στο χώρο. Η ισχυρή ροή αέρα που παράγει, με τη βοήθεια της λειτουργίας 4-Way Swing, κατανέμεται ομοιόμορφα στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο, στη συνέχεια, δημιουργείται μια σταθερή θερμοκρασία σε όλο το δωμάτιο, με τον αέρα να φθάνει σε κάθε γωνία. 

Ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό, μέσω της εφαρμογής LG Smart ThinQ®,είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός του σπιτιού.Το έξυπνο appπροσφέρει στα μέλη του νοικοκυριού διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν και να αποθηκεύσουν τη θερμοκρασία που επιθυμούν. Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής Smart ThinQ® επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν τη συσκευή καθώς βγαίνουν από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είναι πολυάσχολοι και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Επιπλέον, το ARTCOOL διαθέτει τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων. 

«Η κυκλοφορία του νέου ARTCOOL στην ελληνική αγορά οικιακών κλιματιστικών μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Διαθέτοντας υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, το νέο ARTCOOLέρχεται για να αναβαθμίσει τόσο την εμφάνιση όσο και την άνεση των σπιτιών εκείνων που θα το επιλέξουν».

[1]Βάσει των μεθόδων εσωτερικών δοκιμών της LGElectronics, τα μοντέλα κλιματισμού (σειρά US-W242K) με Dual Inverter Compressors ελέγχθηκαν συγκριτικά με το μοντέλο κλιματισμού TS-H2465DA0 με συμπιεστή σταθερής ταχύτητας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο