Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Ευρωμεσογειακή συνάντηση εστιατόρων στην 6η HORECA 2011

Μετά από πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), στα πλαίσια της 6ης HORECA θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας η ετήσια Διάσκεψη της Ευρωμεσογειακής Ομοσπονδίας Εστιατόρων (ΕΜRF). 

Στην εν λόγω διάσκεψη θα παραστούν οι πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων από τις ακόλουθες χώρες: Αίγυπτος, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Συρία, Μαρόκο, Τυνησία, Κύπρος, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM και Ρουμανία. Η εξαιρετικής σημασίας αυτή διάσκεψη θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της EMRF να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εστιατορίων στις χώρες τους αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις αντιμετώπισής τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο