Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Green Key 2010

undefined

 

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) βράβευσε για ακόμη μία φορά το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort του ομίλου GLK, με το περιβαλλοντικό  βραβείο GREEN KEY  (Πράσινο Κλειδί) για το 2010.

Το GREEN KEY είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει ένα σήμα οικολογικής ποιότητας (eco label).  Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της βιομηχανίας του τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει την υιοθέτηση φιλικών πρακτικών προς το περιβάλλον, που εγγυώνται την προστασία του και προάγουν την αειφορία

Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείριση της τουριστικής μονάδας και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, που πρέπει να οργανώνεται για το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της μονάδας που βραβεύεται με το GREEN KEY.  Καλύπτουν τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, κ.α.

Το πρόγραμμα GREEN KEY συντονίζεται από το διεθνές ίδρυμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (Fee Foundation for the Environmental Education ), λειτουργεί σε 17 χώρες παγκοσμίως και εθνικός διαχειριστής του προγράμματος είναι η ΕΕΠΦ που φέτος για πρώτη φορά βράβευσε ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα που ικανοποιούν τα ανάλογα κριτήρια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο