Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Πρωτιά για την ELIT Language Services: Υπηρεσίες Εξ Αποστάσεως Διερμηνείας πιστοποιημένες κατά ISO

undefined

 

Τον Φεβρουάριο του 2019 η ELIT Language Services εγκαινίασε το πρώτο Στούντιο εξ Αποστάσεως Διερμηνείας (Distance ή Remote Interpreting) στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα οι υπηρεσίες εξ Αποστάσεως Διερμηνείας προστέθηκαν στο πεδίο πιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της ELIT κατά ISO 9001, κάτι το οποίο αποτελεί πρωτιά στον χώρο της διερμηνείας συνεδρίων.

Η νέα επένδυση της ELIT στην τεχνολογία Distance Interpreting καθιστά δυνατή την παροχή διερμηνείας σε συνέδρια και συναντήσεις όπου δεν είναι πρακτικά ή οικονομικά εφικτή η φυσική παρουσία διερμηνέων. Η εξ αποστάσεως διερμηνεία αποτελεί εναλλακτική λύση όταν δεν υπάρχει επαρκής χώρος για θαλάμους διερμηνείας στην αίθουσα του συνεδρίου, όταν το κόστος μετάβασης των διερμηνέων και μεταφοράς του εξοπλισμού είναι ασύμφορο ή όταν η ανάγκη διερμηνείας προκύπτει την τελευταία στιγμή και είναι αδύνατον οι διερμηνείς να μεταβούν εγκαίρως στον τόπο του συνεδρίου.

undefined

Η εξ αποστάσεως διερμηνεία προσφέρει μεν καινοφανείς δυνατότητες, συνεπάγεται δε τεχνικές και άλλες προκλήσεις. Αυτό καθιστά επιβεβλημένη τη συνεργασία με πεπειραμένο Σύμβουλο Διερμηνέα ο οποίος θα φροντίσει τόσο για τα τεχνικά ζητήματα όσο και για την εκπαίδευση των διερμηνέων και τη συμμόρφωση με τις ελάχιστες προδιαγραφές.

Η ELIT Language Services είναι ο μεγαλύτερος πάροχος διερμηνείας συνεδρίων στην Ελλάδα και ο μόνος Σύμβουλος Διερμηνέας της AIIC στην Ελλάδα. Διαθέτει πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2015, συμπεριλαμβανομένων πλέον των υπηρεσιών εξ αποστάσεως διερμηνείας, ενώ διαθέτει και πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 17100: 2015 για την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο