Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η ELIT Language Services για πρώτη φορά στη Ρουμανία

undefined

 

Στην ELIT Language Services ανατέθηκε η διερμηνεία κατά τη διάρκεια του ιατρικού συνεδρίου “Oncology Patient Advocacy Group Forum” που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2018.

Στο διήμερο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα όπως η πρόοδος στη θεραπεία του καρκίνου, η σημασία της πρόληψης και η ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης των ασθενών.

Το παρόν από την Ελλάδα έδωσαν με ομιλίες και case studies η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, ο σύλλογος στήριξης ασθενών ΕΥ ΖΩ, οι σύλλογοι καρκινοπαθών ΚΕΦΙ και ΣΥΝΕΧΙΖΩ και ο σύλλογος ασθενών ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. Με τις καθηλωτικές παρεμβάσεις τους τόνισαν τη σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης  που απαιτείται στον αγώνα της ζωής.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν συγγενείς ασθενών μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος τόσο ο ασθενής όσο και τα πρόσωπα γύρω του.

Η ELIT κάλυψε την απαιτητική διερμηνεία του συνεδρίου με διερμηνείς από 8 χώρες στα αγγλικά, ρουμανικά, ελληνικά, πολωνικά, ρωσικά, τουρκικά, αραβικά και εβραϊκά. Η στελέχωση της ομάδας έγινε βάσει των αυστηρών κριτηρίων της ELIT Language Services για τους διερμηνείς ιατρικών συνεδρίων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο