Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Διεθνείς οργανισμοί και Κυβέρνηση συνεχίζουν να εμπιστεύονται την ELIT Language Services για τις πολύγλωσσες τηλεδιασκέψεις τους

 

undefined

Από τη συνάντηση του Προέδρου της Λιβύης με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος στο Μέγαρο Μαξίμου, ως τις συζητήσεις για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και τον σχεδιασμό των νέων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και τις διαδικτυακές διασκέψεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Παγκόσμιας Τράπεζας, οι διερμηνείς και οι τεχνικοί της ELIT Language Services κάλυψαν τις σημαντικότερες πολύγλωσσες εκδηλώσεις στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. 

undefined

Οι πολύγλωσσες τηλεδιασκέψεις είναι η ειδικότητα της ELIT Language Services η οποία διαχειρίζεται το Athens Interpreting Hub (AIHub), το κέντρο παροχής Εξ αποστάσεως διερμηνείας που λειτουργεί από τα τέλη του 2018 στο κέντρο της Αθήνας. Το κέντρο αξιοποιεί την προηγμένη πλατφόρμα Εξ αποστάσεως διερμηνείας KUDO, αλλά και όλες τις γνωστές πλατφόρμες φιλοξενίας τηλεδιασκέψεων, με ή χωρίς ταυτόχρονη διερμηνεία. 

Η ELIT Language Services είναι κέντρο αριστείας στην αγορά της ΕΕ για τις υπηρεσίες διερμηνείας συνεδρίων, μετάφρασης, οργάνωσης συνεδρίων και τηλεδιασκέψεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο