Νέα Χορηγών

23 ΜΑΪ 2018

STANTON CHASE:

Stanton Chase είναι μια εξειδικευμένη παγκόσμια συμβουλευτική εταιρία executives earch που εξυπηρετεί πολυεθνικές και Ελληνικές επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε το 1990 και λειτουργεί με 75 γραφεία σε 45 χώρες. Σε πρόσφατες έρευνες, η Stanton Chase συγκαταλέγεται στις 10 κορυφαίες διεθνείς executive search εταιρίες με βάση το μέγεθος και τη φήμη. Η Stanton Chase είναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου των συμβούλων Executive Search και εφαρμόζει αυστηρά τον κώδικα ηθικής και συμπεριφοράς.

Η εταιρία προσφέρει εξειδίκευση στους δέκα πιο δυναμικούς κλάδους της αγοράς: των Καταναλωτικών Προϊόντων, της Τεχνολογίας, της Βιομηχανίας, των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Οικονομικών Υπηρεσιών, της Ενέργειας, των Professional Services, Logistics & TransportationGovernment & Non-Profit και του Τουρισμού. Το γραφείο της Αθήνας είναι ένα από τα κορυφαία γραφεία executive search της Ελληνικής αγοράς.

Η εξωστρεφής πολιτική του γραφείου της Stanton Chase-Athens έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια στις δυναμικές αγορές των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, καθώς έχει ιδρύσει γραφεία σε Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Ντουμπάι, όπου λειτουργούν αυτόνομες εταιρείες για να καλύψουν τις τοπικές ανάγκες για Executive Search υπηρεσίες.