Νέα Χορηγών

24 ΜΑΪ 2018

JDE: H JDE λανσάρει στην αγορά το νέο πρωτοποριακό σύστημα espresso, PROMESSO

HJDE, με την εμπειρία πλέον των 260 ετών στο χώρο του καφέ και των επαγγελματικών συστημάτων, με γνώμονα την εξέλιξη και την καινοτομία, παρουσιάζει το νέο σύστημα ροφημάτων espresso PROMESSO για τη μαζική εστίαση!

undefined

Το PROMESSO απευθύνεται σε εκείνους τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους…χωρίς συμβιβασμούς, ακολουθώντας τις νεότερες τάσεις.

Σε μια εποχή που η εξαιρετική ποιότητα, η ποικιλία των προσωποποιημένων ροφημάτων και κυρίως η απόλαυση τους αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις, ενώ παράλληλα η τεχνολογία εισέρχεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, το PROMESSO κάνει τη διαφορά.

undefined

Υψηλής ποιότητας καφές, 100% Arabica, πιστοποιημένος από τον UTZ, εξαιρετικό -και βραβευμένο με το reddotaward- designμηχανής, καινοτομία που εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα ροφημάτων καφέ, από έναν γνήσιο espresso ristretto μέχρι έναν πλούσιο cappuccino ή και ένα μοναδικό latte macchiato. Μέσω της οθόνης αφής και με απλές κινήσεις, ο χρήστης μπορεί δημιουργήσει το δικό του, αποκλειστικά ρόφημα, επιλέγοντας τον τύπο του, την ένταση του καφέ, την περιεκτικότητα γάλακτος και το μέγεθός του, με βάση τις προτιμήσεις του.

undefined 

To PROMESSO, με την υψηλή αισθητική του σχεδίου του, τον ελαφρύ φωτισμό του και το εξαιρετικό μενού καφέ, αποτελεί ένα ζεστό καλωσόρισμα στο χώρο του επαγγελματία και προσφέρει μια εμπειρία καφέ στον πελάτη του. Για εκείνους που…δε θέλουν να συμβιβάζονται! 

https://www.jacobsdouweegberts.com/