Νέα Χορηγών

04 ΙΟΥΝ 2018

XENIA 2018: Xenia Digi Hotel: Όλες οι σύγχρονες πρακτικές του digital world στην βιομηχανία της Φιλοξενίας

undefined

 

Οι παγκόσμιες σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στην βιομηχανία της Φιλοξενίας, θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο της έκθεσης Xenia 2018. Στην εκδήλωση “Digi Hotel”, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Hall 3, θα χτυπά η καρδιά των ψηφιακών τεχνολογιών της σύγχρονης ξενοδοχίας. 

Σε ένα πλήρες, πολύωρο πρόγραμμα, με εξειδικευμένες ομιλίες, πάνελς και παρουσιάσεις, οι γκουρού της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς του digital, θα αποκαλύψουν, θα παρουσιάσουν, θα αναλύσουν και θα εκπαιδεύσουν το επαγγελματικό κοινό της Xenia, όλα τα θέματα που αφορούν στις τεχνολογίες αιχμής και τα ψηφιακά εργαλεία που σήμερα αποτελούν τον κύριο μοχλό λειτουργίας της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Στοχευμένες θεματικές ενότητες θα καλύψουν κάθε πτυχή των πιο καίριων θεμάτων που απασχολούν τον ξενοδόχο, δηλ. του Digital Marketing, των Απευθείας Πωλήσεων και Κρατήσεων, των Καναλιών Διανομής, των Social Media, της Στρατηγικής, της Διαφήμισης και των νέων πρωτοποριακών εργαλείων της ξενοδοχειακής αγοράς. Σε διαδραστικές παρουσιάσεις, με επιτυχημένα παραδείγματα και πρακτικές, το ξενοδοχειακό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επέμβει, να ρωτήσει και να λάβει στοχευμένες απαντήσεις. 

Το κύρος των ομιλητών του Digi Hotel, ιδιοκτήτες, CEO και κορυφαία στελέχη από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, εγγυώνται και σφραγίζουν την επιτυχία της ειδικής εκδήλωσης, καθιστώντας την ως την κορυφαία στον τομέα των Ξενοδοχειακών Ψηφιακών Εξελίξεων, στη χώρα μας. 

undefined

Ενότητες, με ολοκληρωμένη επίκαιρη θεματολογία!

Κάθε θεματική ενότητα θα ξεκινά με ένα πάνελ «προβληματισμού» όπου θα αναλύεται με κάθε λεπτομέρεια το θέμα, ενώ στη συνέχεια οι παρουσιάσεις θα δίνουν τις ενδεδειγμένες σύγχρονες λύσεις στα ζητήματα που θα τεθούν. 

undefined

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:

  • Strategy, Sales & Distribution: Σε πάνελ αλλά και επιμέρους ομιλίες εκπρόσωποι της παγκόσμιας αγοράς των καναλιών διανομής, θα παρουσιάσουν τη δική τους στρατηγική και την ελληνική αγορά, ενώ ειδικοί θα αναλύσουν τα θέματα του Yieling, των online booking engines, ενώ θα παρουσιαστούν επιτυχημένα case studies ελληνικών ξενοδοχείων σε αυτούς τους τομείς.
  • Hotel Digital Presence: Πότε ένα ξενοδοχείο έχει ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία; Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να αναπτύξει ώστε να θεωρείται ψηφιακά επαρκές. Πως μπορεί να βελτιώσει  την ιστοσελίδα του, πως μπορεί να προβάλει τον προορισμό, πως μπορεί να εμπλουτίσει και να διευκολύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον πελάτη του; Αυτές και πολλές ακόμη απαντήσεις θα δοθούν μέσα από τη συζήτηση και τις ομιλίες των πλέον ειδικών της αγοράς στη θεματική ενότητα «Hotel Digital Presence».
  • Content as Hotel Asset: Το περιεχόμενο αποτελεί σήμερα ένα από τα βασικότερα όπλα  του ξενοδοχείου για την σωστή παρουσίαση του με στόχο την προσέλκυση της επιθυμητής πελατείας. Στην θεματική ενότητα Content as hotel asset, θα αναλυθεί από τους πλέον ειδικούς της αγοράς,, η σωστή παραγωγή του περιεχομένου, η χρήση και η σημασία του, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σωστά και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.
  • Social Media: Η σωστή διαχείριση, εκμετάλλευση και χρήση τους θα αναλυθούν στη θεματική ενότητα «Social media» από τους πλέον ειδικούς της αγοράς. Συχνά λάθη αλλά και σωστές πρακτικές θα παρουσιαστούν με παραδείγματα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο marketing μέσω social media.
  • Hotel Promotion & Advertising: Στη θεματική ενότητα «Hotel promotion & advertising» οι πλέον ειδικοί της αγοράς θα αναλύσουν όλα τα θέματα, τα εργαλεία και τις τεχνικές για την αποτελεσματικότερη προβολή και διαφήμιση του ξενοδοχείου. Επιπλέον ενώ θα παρουσιαστούν επιτυχημένα case studies ελληνικών ξενοδοχείων σε αυτούς τους τομείς.
  • Innovative Start-ups & Applications: Οι πλέον καινοτόμες και πρωτοπόρες ελληνικές start up επιχειρήσεις παρουσιάζουν τα προϊόντα τους που βρίσκουν εφαρμογή και δίνουν λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες του ξενοδοχείου.